Jubileum van J&L Uitzenden!

Jubileum van J&L Uitzenden!

Terug naar 6 jaar geleden toen we nog in de schoolbanken zaten en droomden van het ondernemerschap. Nu, vijf jaar later op de dag af, hebben we die kans gegrepen en geen moment getwijfeld. De vijf jaren zijn voorbijgevlogen. Hier staan we dan, het vijf jarig jubileum van J&L Uitzenden te plannen, en wat een reis is het geweest!

Er is Inmiddels zoveel gebeurd! Veel avonturen beleefd en onvergetelijke herinneringen gemaakt. Het bedrijf is de afgelopen vijf jaar flink gegroeid. Als gevolg hiervan is er geïnvesteerd in bedrijfsauto’s, betere programma’s en geavanceerde systemen. Daarnaast zitten we al in ons tweede, grotere kantoor in het hartje van Groningen. Verder hebben we een fantastisch team van 5 toppers om ons heen die allemaal een waardevolle bijdrage leveren aan ons succes. Ook hebben we ons eigen verloningssysteem ontwikkeld. Een paar mijlpalen waar we stiekem best trots op zijn!

Openingsfeest van J&L 

Om het vijf jarig jubileum en het nieuwe kantoor te vieren hebben we een openingsfeest gehouden in ons nieuwe kantoor aan de Westerhaven 13-1! Wat hebben we genoten van dit feest! Wij willen graag alle familie, vrienden, (zaken)relaties en andere genodigden bedanken voor jullie aanwezigheid. We zijn ontzettend trots op wat we in korte tijd hebben bereikt, maar onze honger naar groei is nog lang niet gestild. Samen met ons hele team knallen we keihard om onze ambities waar te maken!

Klaar voor meer

Op naar nieuwe jaren vol met diensten, festivals, feestjes en succes! We zijn klaar om elke kans te grijpen en elke mogelijkheid te omarmen die op ons pad komt. Nogmaals bedankt aan iedereen die de afgelopen jaren heeft meegeholpen om J&L Uitzenden te maken tot wat het vandaag de dag is. We zien jullie bij het volgende jubileum van J&L Uitzenden!

 

 P.S. bekijk de aftermovie van het openingsfeest op youtube!

Vijf jarig jubileum van J&L Uitzenden.

Studentenbijbaan Groningen

Naast je studie wil je misschien ook wat extra geld verdienen en werkervaring opdoen. Maar hoe vind je de ideale studentenbijbaan in Groningen? Je wilt een bijbaan die perfect past bij jouw schema en interesses. Bij J&L Uitzenden begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is en daarom helpen wij jou graag verder!

Lees verder »
Vijf jarig jubileum van J&L Uitzenden.

Jubileum van J&L Uitzenden!

Terug naar 6 jaar geleden toen we nog in de schoolbanken zaten en droomden van het ondernemerschap. Nu, vijf jaar later op de dag af, hebben we die kans gegrepen en geen moment getwijfeld. De vijf jaren zijn voorbijgevlogen. Hier staan we dan, het vijf jarig jubileum van J&L Uitzenden te plannen, en wat een reis is het geweest!

Lees verder »

Wellicht ook interessant

Studentenbijbaan Groningen

Naast je studie wil je misschien ook wat extra geld...
Verhuizing van J&L Uitzenden

Verhuizing naar Westerhaven!

We laten de Steentilstraat achter ons en verhuizen naar de...