ONS WERK IS...

Contact opnemen

Heb jij een vacature die je moeilijk krijgt ingevuld? Of heb je last van ziekte en kom je in de knel met je personeelsplanning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we meer over onze dienstverlening. J&L Uitzenden is gespecialiseerd in het uitzenden van personeel in de Horeca, Logistiek en Schoonmaak.

Kennismaken

Om de beste kandidaat te kunnen leveren, komen wij graag langs op locatie. Zo weten wij waar de uitzendkracht komt te werken en wat het beste aansluit bij jouw wens!

Vacature opstellen

Indien het gaat om structureel dienstverband stellen wij een vacature op en zoeken we de geschikte kandidaat voor jou. Gaat het om een dagklus? Dan kijken wij in onze huidige uitzendpoule.

Kandidaten ontvangen

Wij zoeken de passende kandidaat en zorgen ervoor dat alles is geregeld. Jij bent volledig ontzorgd en hoeft alleen de kandidaat kort uit te leggen wat voor werkzaamheden er zijn. Indien gewenst, maak je eerst kennis met de kandidaat in een een-op-eengesprek.

Bij het beheren van personeel komt tegenwoordig veel kijken. Er zijn diverse soorten contractvormen mogelijk en hierin ondersteunen én adviseren wij je graag. Wij kunnen in één keer het huidige personeelsbestand overnemen. Zo kun jij je focussen op je core-business. Als juridisch werkgever dragen wij de arbeidsrechtelijke risico’s. Jij blijft de regie in handen houden, maar hebt de administratieve rompslomp niet meer.

J&L Uitzenden heeft het voordeel dat wij met onze lage interne kostenstructuur dezelfde kwaliteit leveren tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast is onze backoffice VCA en VCU gecertificeerd en delen we onze kennis met de ABU. We vinden het namelijk erg belangrijk om uit te betalen volgens de juiste wet- en regelgeving. Dit geldt voor onze eigen uitzendkrachten, maar ook voor het personeel dat we van onze opdrachtgevers beheren.

Enthousiast geworden en benieuwd naar de voordelen? Die zie je hieronder schematisch weergegeven. 

Tijdsbesparing

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Processen op maat afgestemd

Correcte en tijdige verloning van het personeel

Schaalbaar

Behoud van inzicht en regie

Starten wanneer jij wilt

Uitzendpartner op stand-by

Personeel is voor veel organisaties een grote kostenpost. Dit houdt in dat er grote besparingsmogelijkheden zijn. Wij brengen dit graag vrijblijvend voor je in kaart, zodat je weet wat de mogelijkheden zijn. Er kan bijvoorbeeld worden bespaard op het gebied van ziekte, contractmanagement en andere arbeidsgerelateerde zaken.

Klaar om erachter te komen hoeveel er kan worden bespaard binnen jouw onderneming, of gewoon zorgeloos je personeel onderbrengen? Neem dan contact met ons op!

Adres

Westerhaven 13-1 l 9718AW l Groningen

Telefoon

050-2110868

Laat van je horen

info@jenluitzenden.nl

Neem contact op

Adres

Steentilstraat 33, 9711 GK | Groningen Nederland

Laat van je horen

info@jenluitzenden.nl

Telefoon

050-2110868