ONS WERK IS...

Goed om te horen dat je wilt werken bij J&L Uitzenden! Inschrijven is heel eenvoudig, stuur een mail met je CV en motivatie naar info@jenluitzenden.nl Interesse in een specifieke vacature? Vermeld dit in je mail. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Óf

Goed om te horen dat je wilt werken bij J&L Uitzenden! Inschrijven is heel eenvoudig, klik hier voor het sollicitatieformulier. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

We betalen wekelijks je loon uit bij J&L Uitzenden. Zodra we de uren hebben ontvangen van de opdrachtgever verwerken wij je uren en storten je loon. De uren verwerken we op woensdag en je uitbetaling vindt plaats op donderdag.

Dit verschilt per opdrachtgever. Op grote festivals is er een leidinggevende waar je uittekent, de opdrachtgever geeft de uren aan ons door en jij hoeft niets te doen. Werk je bij een kleinere opdrachtgever dan kun je je uren in Clevergig invullen. Noteer altijd de juiste starttijd, pauze en eindtijd voor een vlotte verwerking. Mail je liever? Dit mag naar info@jenluitzenden.nl. Vraag altijd even aan je leidinggevende op locatie hoe het is geregeld. Wij controleren de uren en zorgen ervoor dat jij je gewerkte uren zo snel mogelijk uitgekeerd krijgt.

Voor opdrachtgevers buiten de stad Groningen ontvang je een reiskostenvergoeding. Ga je met het Openbaar Vervoer? Mail je reisgeschiedenis naar info@jenluitzenden.nl, je kunt dit inzien op OV chipkaart. Klik hier voor meer informatie hierover.

Ben je met de auto gegaan? Dan vergoeden wij je kilometers. Berekenen van de gemaakte kilometers doe je in Google Maps door je woonadres en het adres van de opdrachtgever te plaatsen . mail je gemaakte kilometers nog dezelfde week naar info@jenluitzenden.nl

Vervelend dat je ziek bent! Om dit goed te verwerken is het belangrijk dat je vóór 10.00 uur telefonisch contact opneemt met J&L Uitzenden. Ziekmelden per Whatsapp is niet voldoende!

De jaaropgave en loonstrook kun je terugvinden op het portaal van OnlineUur. Bij vragen over je loonstroken of jaaropgaven kun je altijd contact opnemen.

Vervelend dat de uren niet kloppen. Jij hebt recht op je gewerkte uren! Door te mailen naar info@jenluitzenden.nl met je opmerking over je loonstrook wordt dit snel opgepakt door J&L Uitzenden.

Per gewerkt uur bouw je vakantiegeld op, dit ‘spaarpotje’ reserveren wij eerst voor je. Op aanvraag keren wij je vakantiegeld uit. Heb je 7 weken niet meer voor J&L Uitzenden gewerkt? Dan ontvang je dit automatisch op je rekening.

Een veel gestelde vraag! Hier staat het helder uitgelegd door de Belastingdienst. De loonheffingskorting zet je aan bij je werkgever waar je de meeste uren werkt. Nog vragen over de loonheffingskorting? Neem contact met ons op.

Heb je sinds kort (extra) uren bij een andere werkgever? Dan is het verstandig om je loonheffingskorting daarop aan te passen. Doe dit door een mail te sturen naar info@jenluitzenden.nl. Wij zorgen voor de rest.

Heb je iets vervelends ervaren en wil je hier graag een melding van maken? Dit kan schriftelijk naar info@jenluitzenden.nl. Wij bespreken de situatie graag met je en denken met je mee.

Nog niet alles helder?