ONS WERK IS...

Jasper Jongeneelen

Luna Maat J&L Uitzenden

Luna Maat

Lennart Datema J&L Uitzenden

Lennart Datema

Farah Vossebelt J&L Uitzenden

Farah Vossebelt

Marvin Daal J&L Uitzenden

Marvin Daal

Luuk Iedema

Het verhaal achter J&L Uitzenden is een klassieker. Wij, Jasper Jongeneelen en Lennart Datema, hebben elkaar leren kennen toen we beide de studie Bedrijfskunde MER volgden. Tijdens het afstuderen hebben wij kennisgemaakt met voormalig Prima Personeel. Na twee maanden kwam er een kans op ons pad: de kans om de horecatak van Prima Personeel over te nemen. 

“Dit was het startschot van een periode waarin leren, winnen, verliezen en ontwikkeling centraal stonden.”

Wij waren genoodzaakt om snel te schakelen om het reilen en zeilen van de uitzendbranche onder de knie te krijgen. Daarnaast moesten wij een eigen naam en merk opbouwen én het bedrijf draaiende houden.

Sinds die periode in 2018 is er veel veranderd. Na ons afstuderen hebben wij het uitzenden met een bedrijfskundige bril bekeken zonder onze persoonlijke touch te verliezen. Onze uitdaging is om de basis goed neer te zetten en daar in de toekomst de vruchten van te plukken.

“Dit motiveert ons om processen zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo creëren we een goede basis voor toekomstige groei.”

Zo zijn we bijvoorbeeld in 2019 gaan werken met een planningsapp. Hierdoor houden de uitzendkrachten overzicht welke diensten er beschikbaar zijn en voor welke diensten zij zich hebben aangemeld. Hierdoor kunnen wij diensten extreem snel uitzetten en invullen, ook ad hoc diensten zijn daarom geen probleem. 

“Het creëren van een win-win-win situatie streven wij bij elke bedrijfsontwikkeling na.”

Zowel de klant, als de uitzendkracht én wij van J&L moeten zijn geholpen met de ontwikkelingen.

Wij zien dat ontwikkelingen op basis van efficiëntie bij de meeste uitzendbureaus ten koste gaat van de persoonlijke band met zowel de klanten als de uitzendkrachten. Deze voetsporen volgen wij niet. Dit is een van de speerpunten waar J&L Uitzenden veel waarde aan hecht.

“Zonder uitzendkrachten of klanten vervalt ons bestaansrecht. Zij zijn het belangrijkst en zo moeten ze ook behandeld worden.”

Wij kunnen tegenwoordig met veel zelfvertrouwen een volledig service aan iedere organisatie bieden op het gebied van personeelsmanagement. Want stilzitten, daar doen wij niet aan!