ONS WERK IS...

Kennismaken

Na je reactie op een vacature plannen wij een sollicitatiegesprek in om kennis met je te maken. Tijdens dit gesprek leggen wij uit wat voor diensten wij aanbieden en hoe wij te werk gaan.

Inschrijven

Voordat je aan de slag gaat, hebben we een o.a. een kopie van je Identiteitsbewijs en bankpas nodig om je uit te kunnen betalen. Ook krijg je toegang tot onze app voor op je telefoon; hier komen alle diensten in te staan.

Werken

Je bent je baas over je eigen agenda en bepaalt zelf welke diensten je wel en niet werkt. Wij zorgen voor de rest. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een informatiemail en vervoer.

Cashen

Je eerste dienst gedraaid en je contracten ondertekend? Wij maken elke week je loon over!

Video afspelen

Wij houden van eenvoudig en overzichtelijk werken. Met behulp van meerdere digitale systemen zorgen we ervoor dat jij als uitzendkracht direct weet waar je aan toe bent. Met onze app Clevergig plannen we de diensten moeiteloos in en jij geeft dan met één druk op de knop goedkeuring. De app is beschikbaar in zowel de Apple Store en Play Store.

Daarnaast staat alle belangrijke informatie over je dienst in de app en kun je die koppelen met je agenda. Zo weet je precies wat je gaat doen, welke kleding je mee moet nemen en bij wie je je kunt melden op locatie. Niet zo’n held met telefoons? Geen enkel probleem! Tijdens je sollicitatiegesprek nemen we Clevergig rustig met je door.

Ook hoef je niet meer bij ons op kantoor te komen om je contract te ondertekenen. Dit doen we gewoon online, via een code. Veilig en vanaf de bank je arbeidsovereenkomst doornemen, zo zien wij het graag. Jij ook?