Verhuizing naar Westerhaven!

Verhuizing naar Westerhaven! 

Ontdek de nieuwe thuisbasis van J&L Uitzenden! 

We hebben geweldig nieuws! J&L Uitzenden is op 1 oktober 2022 verhuisd naar een gloednieuw pand in het bruisende hart van Groningen. Vanaf nu verwelkomen we onze uitzendkrachten, partners en bezoekers op ons nieuwe adres: Westerhaven 13-1. 

Na 3 prachtige jaren aan de Steentilstraat 33, zijn we ontzettend trots en enthousiast over deze nieuwe stap vooruit! Het verhuizen naar een nieuw pand is voor ons meer dan alleen een verandering van locatie; het is een teken van vooruitgang en groei aan onze missie om de beste service te bieden aan zowel werkzoekenden als werkgevers. Zo kunnen we de volgende stap gaan zetten en is het pand niet meer de remmende factor. 

Goed bereikbaar 

Als uitzendbureau in Groningen en omgeving, streven we ernaar om onze diensten nog toegankelijker en effectiever te maken voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Met onze nieuwe locatie in het hart van Groningen zijn we gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar personeel of werk in de regio. Dit is de service die je van ons gewend bent! Ideaal voor zowel de uitzendkracht als de opdrachtgever.  Onze poule komt voornamelijk uit de Stad Groningen en wilt dan ook het liefst op de fiets naar ons kantoor toe. Dat is nog steeds mogelijk. Ook blijven we goed bereikbaar met het Openbaar vervoer en is er parkeergelegenheid voor de mensen die met de auto komen bij de Q-Park.

Kom gerust langs op Westerhaven 13-1 voor een kop koffie en kom kijken naar ons nieuwe kantoor! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons nieuwe kantoor en om te bespreken hoe we je verder kunnen helpen! Ben je in de buurt? App of bel even naar 050-2110868.

Verhuizing van J&L UItzenden naar de Westerhaven in Groningen
Verhuizing van J&L UItzenden naar de Westerhaven in Groningen

 

Wellicht ook interessant

Studentenbijbaan Groningen

Naast je studie wil je misschien ook wat extra geld...
Vijf jarig jubileum van J&L Uitzenden.

Jubileum van J&L Uitzenden!

Terug naar 6 jaar geleden toen we nog in de...