ONS WERK IS...

Op zoek naar een uitzendbureau gespecialiseerd in de horeca omgeving Groningen?

Bij J&L Uitzenden zijn wij al jaren bezig met het werven en selecteren van de beste uitzendkrachten voor diverse opdrachtgevers in provincie Groningen.  Wij hebben een poule met honderden uitzendkrachten die werken op evenementen en festivals. Daarnaast ondersteunen zij het vaste personeel van restaurants en hotels tijdens pieken of in geval van ziekte. Zo zorgt J&L Uitzenden ervoor dat je geen zorgen hoeft te maken over je personeel, want daar heeft toch niemand zin in?

Wie op zoek is naar een baan is bij ons horeca uitzendbureau in Groningen aan het juiste adres. Binnen de horeca wordt er eigenlijk altijd naar personeel gezocht. Als uitzendbureau horeca in Groningen worden wij veel benaderd door opdrachtgevers die op zoek zijn naar personeel voor in de horeca.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca? Kom dan eens langs J&L Uitzenden, hét Groningen uitzendbureau in de horeca! Als uitzendbureau Groningen is ons werk om een geschikte baan voor jou te vinden. Wij streven er keer op keer naar om de perfecte match te vinden tussen opdrachtgever en werknemer. Wanneer je bij ons solliciteert, is de kans groot dat we ook voor jou al snel een baan gevonden hebben! Ben je al een tijdje op zoek naar een baan of wil je gewoon zo snel mogelijk aan de slag? Solliciteer dan bij ons horeca uitzendbureau in Groningen!

Ben jij op zoek naar horecapersoneel in Groningen?

Wij hebben een persoonlijke aanpak zodat wij als uitzendbureau de juiste kwaliteit kunnen leveren. Zo ben je als uitzendkracht geen nummer en ontvang je als opdrachtgever kandidaten die direct mee kunnen werken. Met behulp van interne trainingen kunnen wij dit bewerkstelligen. Wij trainen onze uitzendkrachten als bedieningsmedewerker en als barmedewerker. Meer problemen in de keuken? Wij leveren ook afwassers, keukenhulpen, zelfstandig werkend koks. 

De horeca in Groningen volledig ontzorgen
als uitzendbureau!

Ons doel is om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen en met de horecamanager mee te denken. Team J&L denkt mee in een tijdelijke oplossing, maar ook in het structureel oplossen van je personele problemen. J&L Uitzenden helpt al tientallen restaurants, hotels en evenementenlocaties met het zoeken naar kwalitatief personeel.

Ben jij klaar om ontzorgd te worden door onze uitzendkrachten met ruime ervaring?

Neem vrijblijvend contact op met Jasper Jongeneelen of Lennart Datema. Wij leggen graag uit hoe wij te werk gaan. J&L Uitzenden denkt mee in jouw personeelsprobleem, zoals jij kunt verwachten van een horeca uitzendbureau. Op onze website staat nog nog veel meer informatie over onze werkwijze. Lees stap voor stap hoe wij te werk gaan.

Aan het werk in de horeca!

Horeca werk, hoe ziet dat er in de praktijk uit? Het is goed om te weten dat binnen de horeca weer ontzettend veel verschillende functies zijn. Werk in de horeca kan dus nogal verschillen. Werk je in de bediening, dan kun je ervan uitgaan dat je vrij veel contact met andere mensen zal hebben. Veel mensen vinden dat prettig. Sta je in de keuken, dan heb je voornamelijk contact met je collega’s en eigenlijk nooit met de gasten. Alle functies binnen de horeca hebben zo hun eigen voordelen. Het is dus maar net welke functie het best bij je past.

Tijdens horeca werk valt er altijd ontzettend veel te leren. Je leert er bijvoorbeeld om beter met mensen Veel mensen beginnen met een baantje in de bediening, maar er zijn vaak ook nog veel doorgroeimogelijkheden. Zeker aan de kennis die je tijdens een baan in de bediening opdoet, kun je de rest van je leven nog veel hebben. Horeca werk is dus ook een goede manier om ervaring op te doen.

Kies je ervoor om bij ons te solliciteren? Dan zorgen wij ervoor dat je wekelijks wordt uitbetaald en kun je je eigen uren inplannen. Wanneer je bij ons werkt, heb je dus erg veel vrijheid. Zeker als je een bijbaan zoekt, is dat zeer prettig. Wil je via ons aan de slag in de horeca? Dan hebben we een kopie van je bankpas en identiteitsbewijs nodig. Zo hebben we de juiste gegevens om wekelijks je loon over te maken. Het arbeidscontract kun je online ondertekenen na je sollicitatiegesprek. Wij maken gebruik van handige programma’s, zodat je bijvoorbeeld altijd eenvoudig je agenda kunt inzien.

Ben jij op zoek naar horecapersoneel in Groningen?

Wij hebben een persoonlijke aanpak zodat wij als uitzendbureau de juiste kwaliteit kunnen leveren. Zo ben je als uitzendkracht geen nummer en ontvang je als opdrachtgever kandidaten die direct mee kunnen werken. Met behulp van interne trainingen kunnen wij dit bewerkstelligen. Wij trainen onze uitzendkrachten als bedieningsmedewerker en als barmedewerker. Meer problemen in de keuken? Wij leveren ook afwassers, keukenhulpen, zelfstandig werkend koks. 

Horeca in Groningen

Ook voor Groningen horeca geldt dat er veel zaken zijn die goed personeel nodig hebben. Niet voor niets worden we bij J&L Uitzenden regelmatig benaderd met de vraag of we goed personeel kunnen regelen. Wat horeca in Groningen betreft zijn er veel prachtige restaurants, cafés en andere horecazaken te vinden. Het is logisch dat al deze zaken ook personeel nodig hebben. Zou je graag willen werken in de horeca in Groningen? Dan is het dus absoluut aan te raden om je eens goed in de mogelijkheden te verdiepen. Op onze website vind je veel openstaande vacatures. Als je aan de slag wilt in de horeca, kan dit over het algemeen al zeer snel. Zo heb je al snel een baan.

 Wie wil werken in de horeca in Groningen, is bij ons absoluut aan het juiste adres. Bij ons vind je niet alleen veel vacatures, maar ook heb je bij ons de zekerheid dat we je wekelijks uitbetalen. Ben je benieuwd hoe het is om voor ons uitzendbureau in de horeca te werken? Lees dan eens de ervaringen van onze werknemers op de website.

Horeca vacatures Groningen

Lijkt het jou fantastisch om in de horeca te werken? Kom dan eens langs ons horeca uitzendbureau Groningen of bekijk de Groningen horeca vacatures eerst online. Horeca vacatures in Groningen zijn er voldoende als je weet waar je moet zoeken, namelijk op ons platform. Je vindt bij ons de beste vacatures horeca in Groningen. Misschien werk jij straks wel bij je favoriete restaurant in Groningen!

 Mocht er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen staan, neem ook dan gerust contact met ons op. In dat geval kunnen wij namelijk voor je nagaan of we een interessante baan voor je hebben. Als uitzendbureau is ons werk om werk voor jou te vinden, en daar zijn we bij J&L Uitzenden heel erg goed in.