ONS WERK IS...

Festival werken

Lijkt werken op festival jou wel iets? Werken op festival kan ook ontzettend leuk zijn om te doen! De evenementensector is een grote sector. Als er een festival georganiseerd wordt, is er vaak tijdelijk personeel nodig. Daarom is werken op festivals als student zeer interessant, maar het werken op festivals is ook ideaal voor anderen die op zoek zijn naar een bijbaan. Ben jij op zoek naar student werk of een bijbaan en wil jij bijvoorbeeld op een festival werken? Dan hebben wij als uitzendbureau horeca Groningen in veel gevallen vacatures openstaan die interessant kunnen zijn voor jou. Bekijk daarom eens de verschillende vacatures op onze website of maak direct een afspraak voor een sollicitatie.

Werken op festivals kan ontzettend leuk zijn. Natuurlijk moet er gewerkt worden, maar je kunt ondertussen wel meegenieten van het festival. De sfeer op een festival is meestal bovendien ontzettend goed. Op een festival werken is daarom ontzettend leuk, maar is ook leerzaam en een goede manier om bij te verdienen. Als uitzendbureau worden wij regelmatig gevraagd om te helpen bij het vinden van personeel voor op evenementen.

Werken in de keuken

Heb jij ervaring met het werken in de keuken? Of lijkt keukenwerk je gewoon leuk om te doen? Dan is het via ons uitzendbureau ook mogelijk om in de keuken te werken. Soms worden we gevraagd om het keukenwerk op festivals te verzorgen, maar soms vragen opdrachtgevers ons ook of we personeel voor in een restaurant of café kunnen regelen. In de keuken zijn er ook weer verschillende functies. Zo heb je bijvoorbeeld koks, maar ook keukenhulpen. Wanneer je in de keuken werkt, zijn er vaak ook nog veel doorgroeimogelijkheden.

Ook op een festival kan het ontzettend leuk zijn om in de keuken te werken. Je doet hier gelijk ervaring op. Tijdens een festival kan het soms best even druk zijn, maar als je verder wilt gaan in de horeca is het goed om daar ervaring mee te hebben. Naast keukenwerk bieden we overigens ook nog veel ander festival werk aan. Kijk eens op de website om te zien of we momenteel nog interessante vacatures hebben openstaan!

Festival werken

Wil jij graag werken bij evenementen en festivals? Dan doe je dit meestal via een uitzendbureau zoals J&L Uitzenden. Dat omdat de organisatoren van een festival vaak slechts voor een kortere tijd personeel nodig hebben. Als je via ons uitzendbureau aan de slag gaat, kun je na het festival werk altijd nog ergens anders aan de slag. Wij hebben namelijk veel verschillende opdrachtgevers. Werken op festivals doe je ook via ons uitzendbureau omdat je bij ons wekelijks betaald krijgt. Zeker als je onregelmatige uren werkt en een bijbaan hebt, is dat wel zo prettig. Zo ontvang je iedere week het geld dat je die week verdiend hebt en hoef je niet tot aan het eind van de maand te wachten.

Kies je voor festival werk via J&L Uitzenden? Dan is er nog een groot voordeel, namelijk dat je zelf je uren kunt inplannen. Je zit dus nergens aan vast en hebt alle vrije tijd die je nodig hebt. Zeker als je ook nog studeert, is dat ontzettend fijn. Wanneer je bij ons werkt, werk je gewoon op de uurtjes dat jij dat wilt.

Wil jij via ons aan de slag? Dan plannen we graag een sollicitatiegesprek met je in. Tijdens dit gesprek zullen we ook meer vertellen over onze manier van werken. Als je bij ons komt werken, hebben we nog wel een kopie van je identiteitsbewijs en je bankpas nodig. Zo zijn we in staat om wekelijks geld op je rekening te storten voor de uren die je bij ons gewerkt hebt.

Evenementen werk

Wil jij werken bij evenementen? Kijk dan eens naar de vacatures die we op dit moment hebben openstaan. Als onze opdrachtgevers op zoek zijn naar mensen die willen werken op evenementen en festivals, zie je dat tussen onze vacatures staan. Zijn er momenteel geen vacatures die jou aanspreken? Kijk dan ook eens tussen onze overige horeca vacatures Groningen. We hebben namelijk ook ontzettend veel vacatures van opdrachtgevers in de horeca. Daarnaast kun je altijd bij ons solliciteren als het werken op evenementen of in de horeca je leuk lijkt. Onze baan is namelijk om jou aan een baan te helpen. Dat is iets waar we bij J&L Uitzenden ontzettend goed in zijn!

PERSOONIJK CONTACT?

Lennart Datema

Lennart Datema

l.datema@jenluitzenden.nl
0615342135

Neem contact op