Werken in de keuken?

Ben jij een smaakmaker in de keuken? Wordt de tijdsdruk jou nooit te veel? Hou jij het hoofd koel boven de pannen? Dan ben jij een match in de keuken! Er zijn erg veel vacatures en mogelijkheden op basis van ervaring. Kun je nog geen ei bakken, maar wil je dit wel graag leren? Dan gaan we meedenken in een opdrachtgever in combinatie met opleiding. Heb jij al jaren ervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan gerust tussen onze horeca vacatures. Team J&L kan je hulp goed gebruiken namelijk! Er zijn enorm uiteenlopende vacatures beschikbaar; van chefkok tot afwasser, wij hebben voor iedereen een passende baan in de keuken.

Ready, set, koken maar! 

Onze vacatures in de keuken

Kok catering

Heel veel mensen houden ervan om te koken. Zij genieten ervan om telkens weer de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Nog meer mensen vinden het leuk om te koken op caterings, bruiloften en evenementen. Werken als catering kok is ook gewoon heel erg leuk. Al is het alleen maar omdat je als kok catering altijd op verschillende plaatsen actief bent. Cateringsbedrijven doen steeds vaker een beroep op ons. Dat doen ze omdat zij weten dat wij in staat zijn om altijd weer prima koks te leveren. Wil jij als kok catering aan de slag, kun je goed koken en heb jij ervaring? Dan kun je via ons van J&L Uitzenden vrijwel altijd wel een passende bijbaan vinden. Wij zijn in staat om voor de perfecte match te zorgen tussen jou als werkzoekende en de betere cateringsbedrijven. We hebben diverse opdrachtgevers en kunnen je om die reden vrijwel altijd snel een leuke baan aanbieden. Zaak dus om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. 

Zelfstandig werkend kok keuken

Iets wat veel mensen aanspreekt aan het werken in de keuken, is de grote mate van zelfstandigheid die je ervaart. Je krijgt vaak volop de gelegenheid om creatief aan de slag te gaan met als opdracht om de mensen altijd iets lekkers te serveren. Ben jij iemand die dit ambieert en die dit erg leuk lijkt? Ga dan aan de slag als zelfstandig werkend kok. Ook de vacatures zelfstandig werkend kok kunnen we met zeer grote regelmaat aanbieden. Daarom ook is het als ambitieuze kok altijd verstandig om onze vacatures scherp in de gaten te houden. 

De vacatures bij J&L Uitzenden zijn steeds wisselend. De droomvacature die er nu niet is, kan er morgen of volgende week wel zijn. En je kunt ons medewerkers in elk geval altijd laten weten dat jij graag als zelfstandig werkend kok aan de slag wilt. Zij kunnen dan in elk geval altijd met jou meedenken en de vacatures ook voor jou in de gaten houden. We durven in elk geval wel te stellen dat de vacatures zelfstandig werkend kok toenemen, zeker omdat horecabedrijven ons steeds beter weten te vinden en omdat we er steeds in slagen om een passende match te maken tussen werkzoekenden en opdrachtgever. Ook op dit moment hebben we ongetwijfeld vacatures die jou als kok in de keuken aan zullen spreken. Staat er iets bij dat jou aanspreekt? Schroom dan niet en neem direct contact met ons op.

Op zoek naar een leuke bijbaan? Neem dan altijd contact met ons op!

Natuurlijk kunnen wij je veel meer bieden dan alleen kok vacatures. Ook als je op evenementen aan de slag wilt of bijvoorbeeld wilt werken op beurzen is het goed om bij ons aan te kloppen. Dat geldt ook als je aan de slag wilt in de schoonmaak of de logistiek. Dat maakt dat wij van J&L Uitzenden vrijwel iedereen aan een leuke bijbaan kunnen helpen. Ondertussen staan we bekend vanwege onze prima arbeidsvoorwaarden en onze persoonlijke en zeer flexibele werkwijze. Ben je dus op zoek naar een bijbaan, dan doe je er heel erg verstandig aan om contact met een van onze medewerkers te leggen. De kans dat je dan morgen of volgende week al ergens aan de slag kunt, is namelijk erg groot.