ONS WERK IS...

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Assen en omgeving?

Bij J&L Uitzenden zijn we al jaren bezig met het werven en selecteren van toppers voor grote opdrachtgevers in Assen. Wij hebben werk in verschillende branches; de horeca, schoonmaak en logistiek. J&L Uitzenden heeft banen met een vast karakter, maar ook flexibele bijbanen. Dus net wat jij zoekt! We ontzorgen onze opdrachtgevers en zoeken naar de perfecte baan voor ons team.

Ben jij benieuwd wat voor banen wij allemaal bieden? Lees dan snel verder, en heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Ga aan de slag in de horeca als bedieningsmedewerker in Assen en omgeving!

Momenteel hebben we diverse grote opdrachtgevers in Assen. Zo zijn wij te vinden op de TT Assen gedurende de hele zomer. Ideaal als houdt van racen en van een feest maken. Daarnaast leveren we aan een aantal grote hotels in de stad Assen én aan de Golfbaan. Dus ben jij op zoek naar een baan in de horeca in Assen? Dan ben je bij J&L Uitzenden op het juiste adres. Start vandaag in bijvoorbeeld de bediening, achter de bar of in de keuken. Er gingen al tientallen horecamedewerkers, bartenders en koks je voor. We werken op een persoonlijke wijze, zo gaan we op zoek naar een plek die bij jou past.

 

Werk jij liever in de schoonmaak in de omgeving van Assen?

Naast de horeca voorzien we een aantal grote opdrachtgevers van schoonmaakpersoneel. Waar kom je te werken? Wij leveren aan schoonmaakbedrijven die werken op grote vakantieparken, (middelbare) scholen, bedrijfspanden, industrie en sportscholen. Daarnaast leveren wij rioolonstoppers (storingsdienst bij zakelijk en particiulieren). Werk je liever als glazenwasser of industrieel reiniger? Neem dan direct contact op. We hebben vaak diensten op de vakantieparken in de buurt, hier maak je op maandag en vrijdag huisjes schoon zodat de nieuwe gasten weer in het huis kunnen! 

Als uitzendbureau in Assen bieden wij leuke vacatures aan in Assen.

We hebben met J&L Uitzenden diverse vacatures te vervullen in Assen. Ons specialisme ligt in Horeca, Logistiek en Schoonmaak. Hierboven geven wij al aan dat er veel toppers van ons actief zijn in de horeca en schoonmaak. Daarnaast geven we veel mensen werk in de logistiek. Zo is er voor ieder een passende baan. Dit kan fulltime of parttime zijn, in de dag of in de nacht. Zoek jij nog een leuke baan bij een uitzendbureau in Assen? Zoek dan niet verder. Lees snel verder hoe wij je kunnen helpen aan werk.

Start direct in een logistieke functie in Assen en omgeving.

De logistiek is een heel andere sector dan de horeca en de schoonmaak, maar wel een erg uitdagende. We zoeken regelmatig magazijnmedewerkers, heftruckchauffeurs, orderpickers voor onze opdrachtgevers. Maar waar we bekend om staan is het leveren van pakketbezorgers en chauffeurs met een grootrijbewijs (Rijbewijs CE en Code 95). Dit doen we in de drie noordelijke provincies, regelmatig zijn er vacatures vrij met standplaats Assen. Ben jij op zoek naar een baan in de transport en logistiek? Neem contact op met Jasper of Lennart over de mogelijkheden. We merken dat het lastig is om goede kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers. Loop jij nou ook aan tegen dit probleem? Dan kijken we graag mee met je transport en logistieke vacatures in Assen.

 

Waarom werken opdrachtgevers met J&L Uitzenden?

“Ons werk is jouw baan” is niet voor niets ons motto. Samen met Team J&L maken we op een persoonlijke wijze een match tussen kandidaat en opdrachtgever in Assen en omgeving. Start vandaag! 

Nog niet helemaal overtuigd? Bel met ons op 050-2110868 op kantoortijden of stuur een mail naar info@jenluitzenden.nl.