ONS WERK IS...

Uitzendbureau Drenthe

Als hét uitzendbureau in Drenthe kunnen we je helpen bij het vinden van een (bij)baan. We kunnen steeds een mooi aanbod aan vacatures bieden in de horeca, op logistiek gebied, in de schoonmaakbranche en ook seizoensgebonden werk. En het mooie is, bij ons bepaal je zelf welke diensten je draait en wanneer je werkt. In ons tref je nadrukkelijk een uitzendbureau dat klaar is voor de toekomst, maar die in het hier en nu de mooiste vacatures te bieden heeft. De grote mate van vrijheid, de snelle uitbetaling en het aanbod van werk in uiteenlopende branches zijn vast voor jou ook redenen genoeg om ook voor onze diensten te kiezen. Je krijgt dan altijd te maken met een organisatie die op zeer moderne wijze werkt, maar het persoonlijke contact geen moment uit het oog verliest

Bijbaan Drenthe

Ben je op zoek naar een bijbaan in Drenthe? Dan doe je bij voorkeur zaken met ons van hét Drentse uitzendbureau. Onze organisatie kan je prima van dienst zijn en je krijgt te maken met een zeer efficiënt uitzendbureau in Drenthe, waar persoonlijk contact echter ook erg belangrijk is. Ondanks onze zeer professionele en moderne manier van werken vinden we persoonlijk contact gewoon erg belangrijk. Als uitzendbureau in Drenthe kunnen we je zeer breed van dienst zijn. Voor werkgevers – onze opdrachtgevers dus – is het goed te weten dat wij als Drenthe uitzendbureau staan voor een zeer snelle dienstverlening. Onze opdrachtgevers kunnen dus ook altijd ad hoc een beroep op ons doen. Als geen ander namelijk, zijn we in staat om extreem snel diensten uit te zetten en in te vullen. Ook dat is nadrukkelijk iets dat ons onderscheidt. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze medewerkers dat we de opdrachtgevers garanderen dat we altijd heel snel de juiste mensen voor de werkzaamheden kunnen leveren.

Aan de slag in Assen

Wil je aan de slag in Assen? Dan vind je ons als partner aan jouw zijde. Of het nou gaat om flexibel werken en werken met vaste uren; wij proberen je steeds werk aan te bieden dat bij jou en bij jouw tijd past. Ben jij iemand die van flexibel werken houdt? Ook dan kunnen we je in vrijwel alle gevallen uitstekend van dienst zijn. Wanneer je stuit op een passende vacature en daarop gereageerd hebt, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek. Behalve de gebruikelijke zaken die dan aan bod komen, is dat vooral ook een kennismakingsgesprek. We hechten nu eenmaal aan persoonlijk contact. Je schrijft je in, levert ons een kopie van jouw ID-kaart en van jouw bankpas. Wij bieden jou vervolgens toegang tot onze app via je smartphone. Vervolgens ontdek je al snel dat je door voor ons van het uitzendbureau in Drenthe te kiezen, helemaal baas bent over jouw eigen agenda. Dat wil zeggen dat je steeds jouw eigen diensten kunt bepalen en dus zelf de mate van flexibiliteit bepaalt. En natuurlijk krijg je wanneer je voor ons gaat werken elke week keurig je salaris overgemaakt. Het verschilt per opdrachtgever of je nog zelf de gewerkte uren door moet geven of niet. Zo zijn we dus een moderne uitzendorganisatie met een breed netwerk in Drenthe en waar we elkaar nog graag persoonlijk kennen. Want dat werkt toch altijd een stuk prettiger.

schoonmaakwerkzaamheden. Bovendien zijn er ook bedrijven die op zoek zijn naar een schoonmaker om hun eigen bedrijfspand te laten reinigen. Het werk in de schoonmaaksector kan dus heel verschillend zijn. Om die reden is het geen slecht idee om eens na te gaan welke vacatures jou wel of niet aanspreken. De kans is groot dat je binnen deze sector een baan vindt die goed bij jou past.

Vacatures Drenthe

Dat Drenthe een mooie provincie is, dat weet je uit eigen ervaring. Dat is voor jou en voor ons al lang geen geheim meer. Het is fijn te weten dat er volop vacatures in Drenthe zijn, vacatures die jij prima via ons als Drenthe uitzendbureau in kunt vullen. Het aanbod is zeer divers en wisselend. Het is dus zeer de moeite waard om steeds onze openstaande vacatures scherp in de gaten te houden. Want ook als het gaat om vacatures in Drenthe heeft onze provincie opvallend en verrassend veel te bieden. Kies je voor ons, dan kies je voor een solide uitzendbureau, dat een stevige basis voor de toekomst heeft gelegd, maar die wat betreft de vacatures nadrukkelijk in het hier-en-nu actief is. Om die reden is het steeds weer de moeite waard om onze vacatures scherp in de gaten te houden. Ga jij morgen starten in de horeca, logistiek of schoonmaak?

Behalve dat je gericht kunt solliciteren naar een baan en je vervolgens in kunt schrijven bij Drenthe’s uitzendbureau, kun je ons ook altijd een e-mail sturen met jouw CV en jouw motivatie. Er zal vervolgens in alle gevallen binnen een termijn van 48 uur contact met je opgenomen worden. Doe je dat, dan is de kans groot dat jij binnenkort jouw eigen diensten bepaalt en ergens in Drenthe aan de slag gaat.

PERSOONIJK CONTACT?

Lennart Datema

Lennart Datema

l.datema@jenluitzenden.nl
0615342135

Neem contact op