Werken in Overijssel

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Overijssel? J&L Uitzenden is waar je moet zijn! Gespecialiseerd in het werven en selecteren van personeel in de horeca, logistiek en schoonmaak. Bij J&L Uitzenden, wat staat voor Jasper en Lennart Uitzenden, zijn we trots op onze persoonlijke en efficiënte aanpak. Wij, Jasper en Lennart, staan aan het roer van dit bedrijf, ondersteund door een klein, toegewijd team. Hierdoor kunnen we nauw samenwerken met zowel onze opdrachtgevers als onze uitzendkrachten.

Onze vacatures in Overijssel

Uitzendbureau in Overijssel

Als uitzendbureau gevestigd in Overijssel zijn wij ideaal gesitueerd om onze opdrachtgevers in deze regio optimaal te bedienen. Onze centrale ligging in Overijssel stelt ons in staat snel en efficiënt te reageren op uitdagende vacatures. Bij J&L Uitzenden waarderen we een persoonlijke aanpak: wij kennen al onze uitzendkrachten persoonlijk, zij zijn bij ons geen nummer. Dit zorgt ervoor dat we kandidaten kunnen aanbieden die echt passen bij jouw bedrijfscultuur. Onze werkwijze is gebaseerd op het principe van wederzijds respect en professionaliteit, iets wat we ook verwachten in de relaties met onze partners. De typische nuchterheid van Overijssel kenmerkt onze aanpak: duidelijk, recht door zee en zonder overbodige complicaties. We werken volgens de richtlijnen van NBBU/ABU en bieden onze uitzendkrachten arbeidsvoorwaarden conform het cao van de opdrachtgever, of het NBBU cao als er geen specifiek cao van toepassing is. Voordat we beginnen met het werven en selecteren voor jouw vacatures, maken we graag persoonlijk kennis om een duidelijk profiel op te stellen.

Werken via een Uitzendbureau

Werken via J&L Uitzenden in Overijssel biedt tal van voordelen, zowel voor de kandidaat als voor de opdrachtgever. Voor de kandidaten bieden we zowel zekerheid door middel van passende contracten als flexibiliteit voor degenen die van afwisseling houden. We ondersteunen ook in vervoersmogelijkheden, met toegang tot een auto van J&L Uitzenden of een reiskostenvergoeding. Werken via ons uitzendbureau betekent ook nieuwe mensen ontmoeten en je vaardigheden verbeteren, vooral in sectoren zoals horeca, logistiek en schoonmaak.

Vacatures in Overijssel

Op zoek naar een nieuwe stap in je carrière of een andere uitdaging in Overijssel? J&L Uitzenden heeft een breed scala aan vacatures in verschillende sectoren. Of je nu een parttime bijbaan zoekt of fulltime aan de slag wilt, wij hebben de juiste vacature voor jou. Solliciteer eenvoudig online en maak kennis met ons team. We houden ons aanbod actueel, dus check regelmatig onze website voor de nieuwste vacatures.

Bijbaan in Overijssel

Voor diegenen die op zoek zijn naar een flexibele bijbaan in Overijssel, biedt J&L Uitzenden uitstekende mogelijkheden. Of je nu enkele uren per week wilt werken of juist veel uren wilt maken, bij ons vind je de geschikte bijbaan. Onze vacatures variëren van korte klussen tot langdurige opdrachten in diverse sectoren.

Heb je interesse in een van onze vacatures of wil je meer weten over werken via J&L Uitzenden in Overijssel? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je meer te vertellen over onze vacatures en werkwijze.