Kwaliteit

Tegenwoordig is in de uitzendbranche kwaliteit geen gegeven meer. Kwaliteit werkt bij J&L Uitzenden twee kanten op. Voordat de uitzendkracht gaat werken voeren wij een persoonlijk gesprek. Het doel van dit gesprek is om kennis te maken en om er achter te komen waar de uitzendkracht het beste past. Ook komen wij eerst langs bij de opdrachtgever om kennis te maken. Met als doel een beeld te krijgen van de collega's en de werklocatie. Als laatste scholen wij onze uitzendkrachten bij met passende opleidingstrajecten.

Communicatie

In dit werkveld is het essentieel om een open houding te hebben en helder te communiceren met zowel de uitzendkrachten als de opdrachtgevers. Uitzenden is mensenwerk en het zoeken van de perfecte match is een proces. Daarbij is het essentieel om te weten wat jij kan verwachten van J&L Uitzenden, maar ook wat wij van jou kunnen verwachten. Op deze wijze creëren we een realistisch verwachtingspatroon, zonder addertjes onder het gras.

Flexibiliteit

Wij kunnen alle soorten functies invullen, hierdoor hoef je maar met één uitzendbureau te werken om te worden bediend met de beste kandidaten. Wij zijn gewend om last-minutediensten in te vullen. Ideaal als je bijvoorbeeld kampt met ziekte. Hier stopt de flexibiliteit echter niet. Wij voorzien personeel voor dagdiensten, maar ook voor vacatures met een vast karakter. Het maakt niet uit of dit voor een dagdienst is of voor diensten met een vast karakter. Wij ontzorgen jou in je personeelsprobleem.

Persoonlijk

Zaken doen met J&L Uitzenden? Dan heb je te maken met Jasper en Lennart. Gaat het over plannen, loon of contracten? Wij staan altijd paraat om je vragen te beantwoorden. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om te weten met wie wij werken. Kom daarom gerust langs bij ons op kantoor om kennis te maken. Zo sta je er nooit alleen voor!

Doeltreffend

Waar wil jij naartoe en wat is onze rol? Wij maken heldere afspraken in een plan van aanpak. Door in gesprek te blijven, kunnen wij slagvaardig handelen. Met als resultaat dat wij werken conform een gestroomlijnd proces. Alle betrokken partijen profiteren hiervan. Want wij houden van doeltreffend ondernemen.

Samenwerken

Bij J&L Uitzenden kom je in contact met de uitzendkrachten op de werkvloer. Dat zij passen binnen je uitvoerende team is essentieel. Voor de planning, administratie en facturatie werk je samen met het Team van J&L Uitzenden. Dit begint allemaal met een goede bereikbaarheid. Niets is vervelender dan geen gehoor krijgen bij problemen. Zo werken wij samen aan het succes.