ONS WERK IS...

FC Groningen Partnership

Als hoofdleveranciers van het horeca personeel tijdens de thuiswedstrijden van FC Groningen zijn wij nadrukkelijk verbonden met de Trots van het Noorden. Als fans zijn wij hier natuurlijk enorm trots op. Tijdens elke thuiswedstrijd van FC Groningen leveren wij tussen de 100 en 120 uitzendkrachten in uiteenlopende functies. Denk hier dan aan de skyboxen, bars, restaurants, foodpunten en uitgiftepunten van Food and Beverages. Ons team bestaat niet alleen uit studenten, maar ook uit scholieren en toppers die dit naast hun baan uitvoeren. Zij komen veelal uit de regio en zijn vaak ook fervent aanhanger van FC Groningen.

Onze samenwerking met FC Groningen is gebaseerd op een wederzijdse afname. Om die reden zijn wij ook lid bij de netwerkvereniging The Business Club van FC Groningen. Hier komen wij in contact met andere leden, sponsoren én fans van de FC. Het motto van The Business Club sluit dan ook goed aan bij onze beleving van de wedstrijden bij FC Groningen; ‘voetbal, zaken en plezier’. Wij zijn dan ook regelmatig te vinden bij de evenementen die zowel fysiek als online georganiseerd worden op de club.

Daarnaast hebben we twee businessstoelen afgenomen waar wij onze zakelijke relaties mee kunnen laten genieten van de wedstrijden. Zelf zijn wij namelijk druk bezig met het organiseren van de personele planning en het in goede banen leiden van ons personeel. Een mooie bonus is dat de relaties direct onze horecatoppers aan het werk kunnen zien, veelal zijn dit namelijk opdrachtgevers die ook een beroep doen op diezelfde uitzendkracht op een ander tijdstip.

Wij zijn al 3 jaren op rij trots sponsor van FC Groningen en zijn dan ook van plan om deze prettige samenwerking voort te zetten. Ten eerste als fans, leverancier personeel én als netwerkmogelijkheid. Mocht je benieuwd zijn wat de Business Club van FC Groningen voor jou kan betekenen dan vertellen wij er graag meer over, of kun je informatie vinden op de website van FC Groningen 

Zie jij jezelf al achter de bar bij FC Groningen? Kom werken bij FC Groningen in het horecateam via J&L Uitzenden. We hebben diverse vacatures voor in de skybox, bartenders, bedieningsmedewerkers en uitgifte en in de keuken. Je kunt hieronder je gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met je op!

We zijn per 31 juni 2021 gestopt met de samenwerking tussen beide partijen. FC Groningen en J&L Uitzenden konden er op financieel gebied niet uitkomen en hebben in goede overeenstemming besloten om ieder hun eigen weg te gaan. We wensen de horecamanagers, horecatoppers achter de bar en in de bediening veel succes toe in de toekomst. Als Gronings Uitzendbureau komen we elkaar nog wel geregeld tegen. 

Wil jij werken bij FC Groningen? Laat je gegevens achter!