ONS WERK IS...

Goed om te horen dat je wilt werken bij J&L Uitzenden! Inschrijven is heel eenvoudig, stuur een mail met je CV en motivatie naar info@jenluitzenden.nl Interesse in een specifieke vacature? Vermeld dit in je mail. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Óf

Goed om te horen dat je wilt werken bij J&L Uitzenden! Inschrijven is heel eenvoudig, klik hier voor het sollicitatieformulier. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

We betalen wekelijks je loon uit bij J&L Uitzenden. Zodra we de uren hebben ontvangen van de opdrachtgever verwerken wij je uren en storten je loon. De uren verwerken we de uren

Dit verschilt per opdrachtgever. Op grote festivals is er een leidinggevende waar je uittekent, de opdrachtgever geeft de uren aan ons door en jij hoeft niets te doen. Werk je bij een kleinere opdrachtgever dan kun je je uren mailen naar info@jenluitzenden.nl. Vraag altijd even aan je leidinggevende op locatie hoe het is geregeld. Wij controleren de uren en zorgen ervoor dat jij je gewerkte uren zo snel mogelijk uitgekeerd krijgt.

Voor opdrachtgevers buiten de stad Groningen ontvang je een reiskostenvergoeding. Ga je met het Openbaar Vervoer? Mail je reisgeschiedenis naar info@jenluitzenden.nl, je kunt dit inzien op OV chipkaart. Klik hier voor meer informatie hierover.

Ben je met de auto gegaan? Dan vergoeden wij je kilometers. Berekenen van de gemaakte kilometers doe je in Google Maps door je woonadres en het adres van de opdrachtgever te plaatsen . mail je gemaakte kilometers nog dezelfde week naar info@jenluitzenden.nl

Vervelend dat je ziek bent! Om dit goed te verwerken is het belangrijk dat je vóór 10.00 uur telefonisch contact opneemt met J&L Uitzenden. Ziekmelden per Whatsapp is niet voldoende!

De jaaropgave en loonstrook kun je terugvinden op het portaal van OnlineUur. Bij vragen over je loonstroken of jaaropgaven kun je altijd contact opnemen.

Vervelend dat de uren niet kloppen. Jij hebt recht op je gewerkte uren! Door te mailen naar info@jenluitzenden.nl met je opmerking over je loonstrook wordt dit snel opgepakt door J&L Uitzenden.

Per gewerkt uur bouw je vakantiegeld op, dit ‘spaarpotje’ reserveren wij eerst voor je. Op aanvraag keren wij je vakantiegeld uit. Heb je 7 weken niet meer voor J&L Uitzenden gewerkt? Dan ontvang je dit automatisch op je rekening.

Een veel gestelde vraag! Hier staat het helder uitgelegd door de Belastingdienst. De loonheffingskorting zet je aan bij je werkgever waar je de meeste uren werkt. Nog vragen over de loonheffingskorting? Neem contact met ons op.

Heb je sinds kort (extra) uren bij een andere werkgever? Dan is het verstandig om je loonheffingskorting daarop aan te passen. Doe dit door een mail te sturen naar info@jenluitzenden.nl. Wij zorgen voor de rest.

Heb je iets vervelends ervaren en wil je hier graag een melding van maken? Dit kan schriftelijk naar info@jenluitzenden.nl. Wij bespreken de situatie graag met je en denken met je mee.

Heb je een spoedgeval door bijvoorbeeld ziekte? Bel dan direct naar Jasper (06-15405552) of naar Lennart (06-15342135).

Hebben we nog even de tijd? Dan komen we graag eerst even kennismaken. Hier leggen we dit stapsgewijs uit hoe wij te werk gaan.

Om een nieuwe medewerker aan te melden hebben wij het mailadres van de nieuwe medewerker nodig. Daarnaast is het belangrijk om aan te geven welke functie de medewerker gaat vervullen en in welke schaal er veloond moet worden.  Bij voorkeur ontvangen wij deze informatie per mail minimaal 2 dagen voor aanvang van de eerste dienst.

Het aanleveren van uren kan op 4 manieren:

  1. Werken met OnlineUur. Jij ontvangt inloggegevens voor een online omgeving. Elke week krijg je een uitnodiging om de uren in te vullen en te accorderen. Het programma is erg eenvoudig en overzichtelijk, ideaal dus.
  2. Uittekenen op locatie a.d.h.v. papieren uittekenlijsten. Dit gebeurt veel bij bewerkelijke personeelsplanningen of eenmalige diensten door bijvoorbeeld ziekte.
  3. Uitzendkracht vult de uren zelfstandig in en wij verwerken deze uren. Jij ontvangt de week nadat er is gewerkt een factuur. Hier staan de gewerkte uren en eventuele gemaakte reiskosten in van de uitzendkracht, ideaal met het controleren.
  4. Werken met jullie kloksysteem. Als jullie gebruik maken van een kloksysteem op locatie zijn er vaak mogelijkheden om urenlijsten uit te draaien en naar ons te verzenden. Dit kan zo eenvoudig als een Excel zijn.

Wij verwerken de uren wekelijks, jij ontvangt ook wekelijks de factuur. Om de uitzendkracht ook wekelijks uit te kunnen betalen ontvangen wij graag de uren vóór dinsdag 12.00 uur. Dit geeft ons de ruimte om de uitzendkracht uit te betalen en de factuur op te stellen. Op donderdag of vrijdag van dezelfde week ontvang je digitaal je factuur.

Vervelend! We gaan dit meteen tot de bodem uitzoeken, stuur je opmerking met factuurnummer door naar info@jenluitzenden.nl. Wij gaan erin duiken en komen er spoedig bij je op terug.

Het klanttarief is opgebouwd uit een aantal componenten: Bruto uurloon, alle wettelijke werkgeverspremies en -belastingen, vakantiegeld, vakantiedagen feestdagvergoeding / kort verzuim, bijzonder verlof, scholingsgelden en transitievergoeding en pensioenopbouw vanaf 21 jaar in fase B.

Het fasensysteem is onderverdeeld in drie fasen van verschillende duur:

Fase A: 78 weken
Fase B: maximaal 4 jaar en 6 contracten
Fase C: Onbepaalde tijd

Heb je iets vervelends ervaren en wil je hier graag een melding van maken? Dit kan schriftelijk naar info@jenluitzenden.nl. Wij bespreken de situatie graag met je en denken met je mee.

Nog niet alles helder?