ONS WERK IS...

Hey Student, ben jij op zoek naar een bijbaan in Groningen? Dan ben je bij J&L Uitzenden op het juiste adres.

Bij J&L Uitzenden zijn we al jaren bezig met het werven en selecteren van toppers voor grote opdrachtgevers in Groningen. Wij hebben werk in verschillende branches; de horeca, schoonmaak en logistiek. J&L Uitzenden biedt banen flexibele bijbanen aan. Dus net wat jij zoekt! We zorgen voor een perfecte bijbaan in Groningen voor jou als student. Ben jij benieuwd wat voor banen wij allemaal bieden? Lees dan snel verder, en heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem een bijbaan als bedieningsmedewerker in Groningen.

Studenten werken veel in de horeca als bijbaan naast hun studie. Groningen is natuurlijk een echte studentenstad waar ongeveer 25% van de inwoners ingeschreven staat bij de Hanzehogeschool of Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Als student heb je vaak colleges en ben je in de avonden vrij. Om toch de huur te kunnen betalen en een leuke dingen te kunnen doen is het toch wel handig om die keiharde euro’s te verdienen. In de horeca kun je lekker bijverdienen, met een prima loon en de fooien kan het al snel oplopen. Zo kun jij lekker bijverdienen en ook nog genieten van de gezelligheid die de horeca biedt. 

 

Combineer je studie met een bijbaan in Groningen, start vandaag.

Dus… wil jij een leuke bijbaan in Groningen die je goed kan combineren met je studie? Dan ben je bij J&L Uitzenden op het juiste adres. We zitten zelf midden in het centrum, heel goed te bereiken op je Swapfiets dus! Stuur een berichtje naar Lennart Datema 06-15342135, bel naar de vaste lijn 050-2110868 of mail naar info@jenluitzenden.nl. Wij staan altijd voor je klaar. Team J&L bestaat al uit meer dan 300 uitzendkrachten waar jij ook onderdeel van kan worden. Ben jij er klaar voor? Lees hieronder dan snel verder!

Vind een flexibele bijbaan in Groningen te werken met onze app Clevergig.

Plan je eigen diensten in met behulp van onze app Clevergig. Het voordeel is dat je zo diensten kun kiezen die aansluiten bij jouw colleges. Zo kun je al je colleges volgen én wat bijverdienen, dat klinkt toch perfect? Het aanmelden in de app is zo geregeld (hier leggen we uit hoe dit proces werkt). Na een sollicitatiegesprek van ongeveer 30 minuten ben je helemaal op de hoogte over de werkzaamheden die je kunt verwachten bij J&L Uitzenden. Daarna wordt je uitgenodigd in onze planningsapp Clevergig. Hier krijg je pushberichten (soort Whatsappjes) die je uitnodigen. Zo krijg je direct te zien waar je komt te werken, hoelang de dienst duurt en wat voor werkzaamheden je gaat uitvoeren.  

 

Studentenwerk, werk met vrienden in de horeca.

Werken met je vrienden, huisgenoten, clubgenoten of je commissie is toch enorm gezellig? Dit is heel goed mogelijk bij J&L Uitzenden. Doordat wij vaak bij grote opdrachtgevers werken kun je als vriendengroep direct aan de slag. Zo maak je er een waar feest van als groep. Dit vinden wij alleen maar goed om te stimuleren, want als jij het naar je zin hebt tijdens je dienst straal je dit uit! Je enthousiasme werkt aanstekend en zorgt ervoor dat de gast met een fijn gevoel zijn of haar dag beleefd. 

Heb je na dit te lezen nog steeds twijfels? Dan leggen wij alles nog eens rustig uit! Neem contact met Jasper of Lennart op. Tot snel!