Werken op Festivals?

Ben jij klaar om te werken bij festivals? Join onze pool! We werken met een flexibele pool en jij kiest welke evenementen je gaat werken. Dit kan heel eenvoudig met onze app op je telefoon. De Festivals en evenementen zijn door heel Nederland, Voetbalwedstrijden, Attractieparken, Autoraces bij TT Assen of Schaatswedstrijden. We zijn met J&L Uitzenden overal te vinden. 

Voordelen van het werken op festivals:

  • Flexibel werken.
  • Plan je eigen dienst in onze app.
  • Werk met vrienden.
  • Direct cashen

Ben jij klaar om te starten? Schrijf je hieronder in en Team J&L graag contact met je op. Zij leggen haarfijn uit wat je gaat doen op zo’n festival.

Festival vacatures

Evenementen vacatures

Wil jij graag werken bij evenementen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want we bieden regelmatig leuke evenementen vacatures. Het is een feit dat werken tijdens verschillende evenementen erg leuk kan zijn. Je krijgt te maken met een uitgelaten sfeer en bovendien pik je zelf ook vaak nog wat mee van het evenement zelf. Niet zelden worden wij ingeschakeld om personeel te leveren voor evenementen. Dat betekent dus dat je voor evenementen vacatures bij ons altijd op de juiste plaats bent. Wij hebben altijd wel een leuke vacature beschikbaar. Werken op evenementen is bovendien financieel aantrekkelijk. Je krijgt prima betaalt en dus kun je het prima omschrijven als een perfecte korte bijbaan. Denk jij dat je geschikt bent om te gaan werken tijdens evenementen? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen je helpen. Zeker voor jongeren is het erg interessant om zich te gaan richten op werken op festivals. Al was het alleen maar vanwege het contact met mensen en het prima uurloon dat je krijgt. 

Festival vacatures

Wij gelden al eveneens als een specialist als het gaat om festival vacatures. De vacatures lopen sterk uiteen en we leveren personeel voor heel verschillende festivals. Ben je op zoek naar vacatures voor festivals en ben jij iemand die zich als een vis in het water voelt bij elk festival? Dan doe je er goed aan om snel te reageren op de festival vacatures die we zeer regelmatig in de aanbieding hebben. Kies je voor het reageren op festival vacatures, dan weet je dat je op steeds wisselende plaatsen aan de slag gaat. Veel mensen vinden dat een uitdaging en bovendien blijft het werk zo spannend en gevarieerd. Op welke festival je reageert, is aan jou. De een zal zich sneller thuis voelen bij een bepaald festival dan iemand anders. Dat is en blijft een kwestie van persoonlijke voorkeur. Uiteraard denken we altijd met je mee. Neem dus gewoon contact met ons op. Samen komen we er altijd uit!

Werken bij evenementen

Werken bij evenementen en evenementen kan natuurlijk van alles zijn. Het kan gaan om een popconcert bijvoorbeeld, dat verdeeld is over meerdere dagen. Het kan ook gaan om werken op beurzen. Wat dat betreft is het goed om onze vacatures steeds goed in de gaten te houden. De vacature die jij zoekt kan er nu wellicht niet zijn, maar dat kan morgen wel anders zijn. J&L Uitzenden heeft een uitstekende reputatie als het op het werken op festivals aankomt. Dat neemt echter niet weg dat je ook voor andere vacatures prima bij ons aan kunt kloppen. Zo staan we ook bekend om onze uitdagende vacatures die we regelmatig aan kunnen bieden in de schoonmaak en de logistiek. Zoek je een leuke bijbaan in deze categorie, dan is het zeer verstandig om ook eens bij ons aan te kloppen. Want ook op die vlakken kunnen we je altijd prima van dienst zijn. 

Wij helpen je bij het vinden van een baan die echt bij je past

Of het nou gaat om werken op festivals of werken in de horeca, de logistiek of de schoonmaak; wij kunnen je altijd helpen aan een bijbaan die precies bij jou past. Je kunt flexibel werken en hebt zelf een zeer stevige vinger in de pap als het gaat om het aantal uren dat je werkt. Zeker is dat we je altijd prima arbeidsvoorwaarden kunnen bieden en alleen dat al is een reden om voor ons van J&L Uitzenden te kiezen als je zoekt naar een tijdelijke bijbaan.