Werken in de schoonmaak?

Zorg jij ervoor dat de het pand weer blinkt nadat jij geweest bent? Dat de keuken weer glimt of de keuken weer heerlijk ruikt en klaar is voor een nieuwe maaltijd?

Dan is hier stof tot nadenken. Ga aan de slag als schoonmaker en zorg ervoor dat de opdrachtgever weer goed van start kan. Je kunt parttime of fulltime werken op diverse tijden. Dat maakt het goed te combineren. Bijvoorbeeld elke ochtend of avond een aantal uren werken. Makkelijk op de fiets die kant op en ervoor zorgen dat het weer schittert, alleen of met collega’s. We hebben enorm uiteenlopende vacatures, dus schroom niet. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op en wij helpen je aan een nieuwe baan.

Ga jij met ons werken in de schoonste branche van Nederland? Solliciteer direct en wij zoeken een leuke baan in de schoonmaak voor jou.

Onze vacatures in de schoonmaak

Schoonmaak Groningen

Zeker in Groningen blijkt steeds erg veel behoefte aan schoonmaakkrachten. De bedrijven daar zijn steeds opnieuw naarstig op zoek naar goede schoonmakers, mensen die helpen om hun panden steeds tiptop in orde te maken. Ben jij woonachtig in de regio Groningen en ben jij iemand die het wel ziet zitten om in de schoonmaakbranche aan de slag te gaan? Dan is de kans aanzienlijk dat je al heel erg snel aan de slag kunt. Ga je via ons van J&L Uitzenden aan de slag, dan krijg je te maken met een zeer flexibele organisatie die erom bekend staat dat ze een prima weeksalaris bieden en dat jij zelf mee kunt praten in de uren die je wilt werken. Het maakt ons een perfecte uitzendorganisatie als jij op zoek bent naar werk in de schoonmaak.

Schoonmaak werk

Dat er steeds voldoende werk is binnen de schoonmaak, is wel logisch. Niet iedereen is er namelijk geschikt voor. Als jij dus via ons snel reageert op een van de vele vacatures, dan is de kans des te groter dat je al snel een leuke bijbaan hebt. Reageren betekent in veel gevallen ook dat je aan de slag kunt. Schoonmaakwerk en werk in de schoonmaak is erg belangrijk werk. Zeker de ondernemers willen dat hun winkel er elke dag opnieuw stralend bij ligt. Hetzelfde geldt voor kantoor, waar de eigenaren hun medewerkers elke dag opnieuw een frisse en schone werkplek willen kunnen bieden. Om die reden is er eigenlijk altijd wel werk in de schoonmaak te vinden. Wij kunnen je werk bieden in de omgeving van Groningen. Snel reageren is snel aan het werk zijn. Dat durven wij van J&L Uitzenden best wel te zeggen ondertussen. 

Huishoudelijk werk

Onder schoonmaakwerk valt ook het werken als huishoudelijk werker. Ook op dat vlak hebben we eigenlijk altijd wel leuke vacatures beschikbaar. Veel mensen die willen schoonmaken, doen dat liever bij mensen thuis dan in grotere winkel- of kantoorpanden. Ook die groep mensen kunnen wij dus op hun wenken bedienen. Kies je voor huishoudelijk werk, dan houd je het wat kleiner en vooral ook rustiger. Ook vanuit de particuliere hoek worden we niet zelden benaderd en krijgen we de vraag of wij geschikt personeel kunnen leveren. En dat kunnen wij, zeker als jij met een voorliefde voor schoonmaken op onze vacatures reageert. Kies je voor huishoudelijk werk, dan kom je vaak bij mensen terecht binnen huishoudens met tweeverdieners. Zelf komen ze niet aan schoonmaakwerk toe, en jij kunt dat probleem prima voor hen oplossen. 

Huishoudelijk werk is net als schoonmaakwerk in het algemeen zeer veelzijdig, Je kunt te maken krijgen met tal van verschillende werkzaamheden. Soms richt jij je op de vloer, dan weer doe je de ramen en maak je ook andere oppervlakken grondig schoon. Van verveling is nooit enige sprake en je kunt het werk beslist afwisselend noemen. Door voor ons van J&L Uitzenden te kiezen, weet je zeker dat je te maken krijgt met een organisatie die bekend staat om de zeer persoonlijke werkwijze. We helpen iedereen erg graag in de zoektocht naar een leuke baan in de schoonmaakbranche en bieden altijd een prima salaris, een salaris dat je gewoon elke week van ons uitgekeerd krijgt.

Daarom is het dus zeer verstandig om als je echt graag aan de slag wilt, zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. De kans dat je dan snel aan de slag kunt en zeker binnen de schoonmaakbranche is dan namelijk ontzettend groot. Wacht dus niet langer, en laat ons je helpen bij het vinden van een leuke bijbaan.