Op zoek naar horeca vacatures?

Dan ben je bij J&L Uitzenden op het juiste adres. Als één van de leukste en gezelligste sectoren om in te werken. De horeca vacatures zijn enorm divers. Wil jij werken als barman/barvrouw, cateringmedewerker, bedieningsmedewerker? Of ben je liever aan het werk als gastdame, hostess? Het aanbod is enorm. Lijkt het jou wat om in een gezellig café, restaurant of hotel de gasten te bedienen. Zoek dan niet verder. Je leert een hele hoop leuke mensen kennen en doet ondertussen ervaring op bij bijzondere bedrijven. Er zijn vacatures voor zowel fulltime als parttime. Perfect dus te combineren als bijbaan, maar kan natuurlijk ook gewoon als fulltime job. In het kort samengevat: een uiteenlopende sector waarin je veel nieuwe ervaringen op kan doen! 

Onze vacatures in de horeca

Cateringmedewerker

We kunnen ons prima voorstellen dat het je leuk lijkt om als cateringmedewerker aan de slag te gaan. Je helpt dan bij het bereiden en het serveren van eten en drinken, en dat steeds op verschillende locaties. Je werkt als cateringmedewerker dus nooit op een en dezelfde plek. Wil jij aan het werk als cateringmedewerker, dan doe je er zeer verstandig aan om de vacatures die we hebben in de gaten te houden. De catering vacatures die we hebben zijn zeer verschillend van aard en zeker als je van afwisseling houdt is werken als cateringmedewerker een zeer leuke bijbaan. We hebben zeer regelmatig leuke vacatures als cateringmedewerker beschikbaar. Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op. Op basis van jouw eigen wensen en voorkeuren kunnen we vervolgens kijken of er een leuke bijbaan voor jou beschikbaar is. Heb jij er moeite mee om te beoordelen wat voor jou een leuke baan kan zijn? Schakel dan een van onze specialisten in. Zij helpen je graag bij het vinden van een passende tijdelijke baan. 

Aan de slag als horeca medewerker

Ben jij op zoek naar iets meer vastigheid? Ben jij iemand die liever wel op een vaste plaats en op vaste tijden aan de slag gaat? Ga dan aan de slag als horeca medewerker. En ook als je dit erg leuk lijkt, kunnen wij je op jouw wenken bedienen. Het is een feit dat er altijd wel leuke horeca vacatures beschikbaar zijn. Heel moeilijk is het dus vaak niet om in de horeca aan de slag te gaan. Ben jij dus iemand die het erg leuk lijkt om in de horeca aan de slag te gaan, dan doe je er verstandig aan om bij ons aan te kloppen. In zo goed als alle gevallen kunnen wij je al snel aan een baan helpen. Wellicht kun je via ons morgen wel al aan de slag. 

Bijbaan horeca

Ben je op zoek naar een flexibele horeca bijbaan? Wil je een bijbaan in de horeca waarbij je zelf de uren kunt bepalen en lijkt een horeca bijbaan jou echt heel leuk? Zoek je een partner die je kan helpen aan een flexibele horeca bijbaan? Dan is het zeer verstandig om contact met ons op te nemen. Wij kunnen je in zo goed als alle gevallen snel helpen aan een goede en leuke bijbaan. Je verdient prima geld en je hebt en houdt de nodige flexibiliteit. Overigens kunnen we je meer bieden dan alleen een bijbaan in de horeca. Mocht je op zoek zijn naar bijvoorbeeld een leuke baan in de schoonmaak of de logistiek, dan is het ook verstandig om snel bij ons aan te kloppen. Wie weet ben je al heel snel aan het werk en vind je via ons precies die bijbaan die je zo leuk lijkt. 

Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen je altijd prima helpen bij het vinden van een voor jou geschikte bijbaan. Zeker als je er zelf niet uitkomt of niet precies weet wat je zelf wilt, kunnen zij je altijd prima verder helpen. Het is een simpel verhaal; als wij je niet snel een leuke bijbaan kunnen bieden, dan kan niemand het. Verstandig dus om snel contact met ons op te nemen als je graag aan de slag wilt.