ONS WERK IS...

Ook bij J&L Uitzenden aan het juiste adres voor vacatures in de Transport en Logistiek in Groningen!

Naast het horeca personeel wat wij aanbieden bij J&L Uitzenden, ontzorgen wij onze opdrachtgevers in de horeca en Logistiek. Wij denken met onze klanten mee in omgeving Groningen, Drenthe en Friesland in een passende oplossing. Wat willen wij bereiken? Een tevreden klant die fan van J&L Uitzenden wordt. Dan weten wij zeker dat je de volgende keer weer bij ons aanklopt als je personeelsprobleem hebt.

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau actief in de Transport en Logistiek in de omgeving van Groningen?

De transport en logistiek is een branche met haar eigen werkwijze. Bijzondere werktijden, lange werkdagen en hard werken is allemaal aan de orde. Bij J&L Uitzenden volgen we altijd het CAO Beroepsgoederenvervoer, want wij vinden dat onze uitzendkrachten dit verdienen. Natuurlijk denken wij mee met de opdrachtgever om een zo’n gunstig mogelijke situatie te realiseren. Er zijn altijd mogelijkheden namelijk! Heb jij vragen over het CAO beroepsgoederenvervoer? Neem dan contact met ons op. De experts van J&L Uitzenden staan je graag te woord. 

De beste mannen en vrouwen beschikbaar met een grootrijbewijs (Rijbewijs CE)!

Chauffeurs met een grootrijbewijs zijn schaars! Wij hebben in ons portfolio meerdere chauffeurs klaar staan om jouw te ondersteunen. Ze zijn in het bezit van code 95, geldige rijbewijzen en hun chauffeurspas. Zo gaan onze uitzendkrachten altijd verantwoord de weg op. Rijden ze met bijzondere vracht waar bijvoorbeeld ADR-certificaten voor nodig zijn? Geen enkel probleem. Ook hierin kunnen wij je voorzien. Hebben wij momenteel niet de juiste kandidaat in onze poule? Dan zoeken wij aan de hand van je vacature de perfecte kandidaat. 

Krijg jij je logistieke functies moeilijk ingevuld in Groningen?

Wij zien dat veel vacatures terug blijven komen en dat uitzendkrachten van concurrenten niet blijven ‘plakken’. Dit willen wij voorkomen, we willen een duurzame relatie opbouwen. In de Transport en Logistiek zijn veel vacatures met bijzondere werktijden. Wij hebben kandidaten beschikbaar die enthousiast zijn om zowel dag als nacht te werken. Ploegendiensten zijn ook geen enkel probleem! Leg je moeilijke logistieke functies neer bij J&L Uitzenden.

Laat J&L Uitzenden je mee helpen met het zoeken naar pakketbezorgers.

Wij hebben afgelopen periode diverse opdrachtgevers geholpen met het invullen van vacatures voor Pakketbezorgers. De Pakketbezorgers zijn met hun enthousiasme direct gestart! Nu zijn ze met moeite van de weg te krijgen! Ben jij nog op zoek naar toppers die de pakketten voor je wegbrengen? Wij helpen in Noord-Nederland onze Logistieke opdrachtgevers. Neem direct contact op om geholpen te worden met je vacatures in bijvoorbeeld Groningen, Drenthe of Friesland. 

Wil jij meer weten over onze uitzendkrachten actief in de Transport en Logistiek?

Begrijpelijk dat nog niet alles helemaal duidelijk is na aanleiding van bovenstaande informatie. Bij J&L Uitzenden staan we je tijdens kantoortijden graag te woord, zowel telefonisch als fysiek aan ons kantoor in de Steentilstraat te Groningen. Daarnaast hebben we een hele hoop informatie staan op onze website. Tot snel!