ONS WERK IS...

Uitzendbureau Logistiek Friesland

Zoek je naar een zeer actief uitzendbureaus logistiek actief in Friesland? Zoek je naar het Friesland logistiek uitzendbureau? Naar een organisatie die opvalt door een groot aantal vacatures en die een moderne werkwijze combineert met persoonlijk contact? Dan heb je in ons jouw gedroomde partner gevonden. Zeker op logistiek gebied worden we ondertussen onbetwist specialist genoemd. En daar zijn we uiteraard trots op. Van stilstand is echter geen sprake. Help jij ons om onze positie nog verder te versterken als logistiek uitzendbureau actief in Friesland?

Aan het werk in de logistiek

Werk in de logistiek is populair. Er is een grote groep mensen die naarstig op zoek is naar een bijbaan in deze wereld en op die vraag spelen wij als uitzendbureau logistiek actief in Friesland gretig in. We zijn er trots op dat we een groot aantal logistieke partners aan ons hebben weten te binden, partners die hun vacatures graag bij ons aanbieden om ingevuld te zien worden. Daarvoor zijn we ook onze medewerkers uiteraard erkentelijk. Zij hebben goed werk geleverd en doen dat nog steeds. En dat heeft onder meer gezorgd voor dat brede netwerk van tevreden opdrachtgevers. Ambieer jij ook een baan in de logistiek? Dan is het vooral zaak om onze vacatures scherp in de gaten te houden. Dat aanbod wisselt steeds. We raden je aan om snel te reageren wanneer een voor jou passende vacature langskomt. Hoe sneller je reageert, hoe groter simpelweg de kans is op een leuke baan.

Logistiek Friesland

Friesland kun je beslist omschrijven als een bedrijvige logistieke provincie. Van dat feit pluk jij via ons als Friesland logistiek uitzendbureau de zoete vruchten van. Zie jij namelijk iets interessants bij ons vacatureaanbod? Reageer dan op de vacature en we nodigen je vervolgens uit voor een sollicitatiegesprek. Je kunt dit gesprek zien als een kennismakingsgesprek. Wij willen graag een beeld hebben bij de mensen die bij ons komen werken namelijk. Verder kunnen we dan meteen de administratieve zaken in orde maken. Vergeet in dat kader niet om een geldige ID-kaart en een bankpas mee te nemen. Je schrijft je in bij onze organisatie en krijgt vervolgens de toegang tot de speciale app die we voor smartphones ontwikkeld hebben. Die app gaat een cruciale rol spelen bij jouw toekomstige werkzaamheden. Je plant je uren er namelijk op in en het gewerkte aantal uren wordt eveneens voor je bijgehouden. De app weet alles en is nadrukkelijk de spin in het web. Heb je kennis kunnen maken met de app, dan is het vervolgens vooral een kwestie van lekker aan de slag gaan in de logistieke wereld. Want dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait natuurlijk.

Logistieke vacatures Friesland

Het moge duidelijk zijn. Als het gaat om het aanbod logistieke vacatures in Friesland, dan kun je ons aanbod tenminste opvallend noemen. Zeer regelmatig zoeken wij chauffeurs B en C, zoeken we tankcleaners, vrachtwagenchauffeurs, orderpickers en bezorgers in verschillende gradaties. Dat aanbod vacatures logistiek Friesland verandert steeds. Daardoor is het als werkzoekende zeer de moeite waard om de vacatures die we aanbieden steeds scherp in de gaten te houden. De gedroomde vacature die je al zo lang zocht kan zomaar eens voorbij komen namelijk. En dan is het zaak snel te handelen en snel te reageren. Je kunt overigens ook zonder dat er direct een geschikte vacature ligt je CV naar ons e-mailen. Dan hebben we die alvast binnen. Vergeet niet om altijd een begeleidende motivatiebrief bij te voegen.

We hebben als uitzendbureau Friesland een naam hoog te houden in de logistieke wereld. Een naam die we zorgvuldig hebben weten op te bouwen, zoals we ook ons bedrijf op die manier hebben opgebouwd. We hebben daarbij de focus gelegd op de toekomst, maar bieden je nu al nadrukkelijk een breed aanbod aan logistieke vacatures. Daarbij blijft het uiteraard niet. Want ook wanneer je zoekt naar de leukste horeca vacatures en vacatures in de schoonmaakbranche klop je bij ons aan. En dat geldt ook voor het seizoensgebonden werk dat we je aan kunnen bieden. In ons tref je een uitzendorganisatie die op een zeer moderne wijze werkt, de focus heeft op een mooie toekomst, die hecht aan persoonlijk contact en waarvan je zeker weet dat het elke week je salaris overmaakt. Je weet dus waar je moet zijn in de zoektocht naar de leukste logistieke vacatures of in de andere sectoren waarbinnen we erg actief zijn. Je kunt je wat dat betreft echt geen betere partner wensen dan ons, wij van uitzendbureau logistiek actief in Friesland. Maak gebruik van onze diensten en niets staat je nog een glanzende toekomst in de logistieke wereld nog in de weg.

PERSOONIJK CONTACT?

Picture of Lennart Datema

Lennart Datema

l.datema@jenluitzenden.nl
0615342135

Neem contact op