ONS WERK IS...

Uitzendbureau Horeca Friesland

Veel meer mensen hebben iets met de horeca en willen graag aan het werk in de horeca. In dat opzicht kun jij je geen betere partner wensen dan ons, wij van het uitzendbureau actief in Friesland. Als het gaat om vacatures in de horeca en wanneer je dus zoekt naar een leuke (bij)baan in de horeca, dan kun jij je simpelweg geen betere partner wensen. We hebben een groot aantal Friese bedrijven aan ons weten te binden die in de horeca actief zijn. En daar kun jij als iemand met passie voor de horeca dus de vruchten van plukken.

Aan het werk in de horeca

Aan het werk in de horeca. Het is voor veel mensen het ideaalplaatje en aan werken in de horeca zitten ook gewoon erg veel leuke aspecten. Werk in de horeca is werken met mensen en werken op uiteenlopende locaties, onder sos wisselende omstandigheden. Horeca werk moet je liggen en er is een grote groep mensen die graag in deze tak actief is. Dat betekent dus ook meteen dat je scherp moet zijn op de vacatures die wij je als horeca uitzendbureau actief in Friesland kunnen bieden. Jij bent niet de eerste die bekend is met het uitzendbureau Friesland. Snel reageren is dus erg belangrijk. Doe je dat, dan zullen wij je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek, in de geest van een kennismakingsgesprek. We gaan er prat op te weten wie eventueel voor ons aan de slag gaat. Persoonlijk contact gecombineerd met een moderne werkwijze is dan ook wat ons nadrukkelijk onderscheidt. Vergeet niet dat je een ID-kaart meeneemt naar het kennismakingsgesprek, net als een bankpas. Kunnen we meteen ook onze administratie bijwerken.

Horeca Friesland

Horeca Friesland kun je gerust een bedrijvige bedrijfstak noemen. Friesland heeft veel verschillende horecagelegenheden en dat betekent dat er behoefte is aan kundige medewerkers voor de verschillende horecawerkzaamheden. Werken in Friesland Horeca kan op verschillende manieren en verschillende niveaus. Wij hebben wat dat betreft iedereen iets te bieden en de vacatures die we in de horeca bieden zijn zeer uiteenlopend van aard. Ga je voor ons in de horecabranche aan de slag, dan ga je gebruik maken van onze app, die je kunt gebruiken op je smartphone. Deze app is belangrijk, zeg maar gerust de spin in het web., Met deze applicatie kun je diensten inplannen en bepaal je het aantal uren dat je wilt gaan werken. Verder is het natuurlijk zo dat wanneer je voor ons werkt, je elke week salaris op je bankrekening gestort krijgt.

Horeca vacatures Friesland

Wie horeca vacatures Friesland zoekt, lijkt wel als vanzelf uit te komen bij ons, inmiddels toch wel uitgegroeid tot hét uitzendbureau actief in Friesland. Dat komt onder meer door de uitstekende band die we op hebben weten te bouwen met verschillende horecabedrijven in Friesland. Het heeft zeker ook te maken met het goede werk van het horecapersoneel dat we inzetten. We hebben op die manier al een stevige basis gelegd voor een goede toekomst en zoeken vooral mensen die ons willen en kunnen helpen om die goede naam verder uit te dragen en uit te breiden. Zie je dus interessante Friesland horeca vacatures langskomen, dan is het vooral zaak om snel te reageren en wie weet kun jij straks al aan de slag en draai jij straks precies die uren die jij graag wilt maken. Want die vrijheid kunnen wij je bieden. Verder is het natuurlijk zo dat je ook als je zoekt naar vacatures in de logistieke wereld, de schoonmaakbranche of op zoek bent naar seizoensgebonden werk je ook bij ons terecht kunt. Want ook op die gebieden gelden we ondertussen als specialisten en ook op die gebieden breiden we onze ondertussen goede naam graag verder uit.

Nadat we in de opstartfase van het uitzendbureau actief in Friesland de focus hebben we gelegd op een goede toekomst en wat dat betreft alle randvoorwaarden in hebben gevuld, zijn we ons op het heden gaan focussen. Dat maakt dat we jou zowel perspectief voor de toekomst, maar tegelijk in het hier-en-nu al de leukste vacatures kunnen bieden. Dat geldt voor zowel de horeca, maar evengoed in de logistieke sector en de schoonmaakbranche. Ons netwerk groeit waardoor het als werkzoekende welhaast een must is om het aanbod vacatures steeds goed in de gaten te houden. Doe je dat, dan is het niet ondenkbeeldig dat we snel om tafel zitten om nader kennis met elkaar te maken. Wie weet word jij wel een van onze nieuwe horecamedewerkers in Friesland!

PERSOONIJK CONTACT?

Picture of Lennart Datema

Lennart Datema

l.datema@jenluitzenden.nl
0615342135

Neem contact op