ONS WERK IS...

Uitzendbureau Groningen

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Groningen? Dan ben je bij J&L Uitzenden op het juiste adres. We zijn namelijk gespecialiseerd in het werven en selecteren van personeel in de horeca, logistiek en schoonmaak. J&L Uitzenden is al meer dan 3 jaren actief in Groningen en omgeving. J&L Uitzenden staat voor Jasper en Lennart Uitzenden, we staan aan het roer van het bedrijf. Dit doen wij samen met een klein team, hierdoor kunnen we op een persoonlijke wijze samenwerken met onze opdrachtgevers en onze uitzendkrachten. Als uitzendbureau zoeken we de perfecte kandidaat die past op basis van een profiel die we samen op stellen met de opdrachtgever. Onze poule bestaat uit een mix van alle leeftijden, opleidingsniveaus en interesses. Iedereen is welkom om bij ons te komen werken, ben jij geïnteresseerd in een (bij)baan in de horeca, in de transport en logistiek of zie je zelf eerder werken in de schoonmaak? Dan heb je zojuist hét uitzendbureau in Groningen dat past bij jouw gevonden. Kijk tussen de vacatures naar een overzicht en ga een nieuw avontuur aan.

Uitzendbureau in Groningen

Als uitzendbureau gesitueerd in Groningen zijn we goed te bereiken en liggen we centraal in de drie Noordelijke provincies. Hierdoor kunnen wij perfect onze opdrachtgevers bedienen en assisteren bij moeilijke vacatures. We houden van een persoonlijke aanpak, dus kennen al onze uitzendkrachten en zijn ze niet slechts een nummertje. Gevolg hier van is dat je een kandidaat ontvangt die past bij jouw bedrijf. Wij proberen namelijk op eenzelfde manier te werken zoals we ook zelf behandeld willen worden. Nog een voordeel van een uitzendbureau uit Groningen is de Groningse nuchterheid waarmee wij te werk gaan. We houden een heldere aanpak, dus geen onnodige poespas. Onze werkwijze is dan ook volledig conform de NBBU/ABU richtlijnen. Onze uitzendkrachten krijgen de arbeidsvoorwaarden op basis van het cao van de opdrachtgever, indien er geen cao van toepassing is hanteren wij het NBBU cao. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Voordat we gaan ondersteunen met jouw personeelsoplossing komen we kennismaken en willen we de opdrachtgever en het bedrijf leren kennen om vervolgens een profiel op te stellen. Aan de hand van het profiel werven en selecteren wij. Zit er een geschikte kandidaat tussen? Dan laten we kennismaken en komt hij/zij een dagdeel proefdraaien. 

Werken via een uitzendbureau

Het werken via een uitzendbureau heeft veel voordelen, voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. De kandidaat krijgt zekerheid indien gewenst door middel van passende contractmogelijkheden. Maar hou je meer van flexibel werken? Dan ben je op het juiste adres. Ga werken bij opdrachtgevers die klussen voor één dag of een korte periode. Daarnaast krijg je ‘gewoon’ goed betaald, net als dat je direct in dienst bent bij de opdrachtgever. We denken daarnaast mee in het vervoer. Zo heeft J&L Uitzenden een auto beschikbaar die te lenen is of is er vaak een mogelijkheid tot reiskostenvergoeding als je een eigen auto hebt. Ga je met het openbaar vervoer dan denken wij mee in de kosten! Het leuke van werken via een uitzendbureau is dat je enorm veel nieuwe mensen leert kennen. Werk met je collega’s aan de vetste opdrachten en wordt steeds beter in je vak. Dit geldt dus voor werken in de horeca, logistiek en de schoonmaak; de drie sectoren waarin J&L Uitzenden actief is. Benieuwd naar hoe het werken er uit ziet? Kijk eens bij onze pagina voor uitzendkrachten, hier zijn een aantal toppers van ons terug te vinden!

Vacatures Groningen

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Op zoek naar een vacature in een heel andere branche of ben je uitgekeken op je huidige job? J&L Uitzenden is het uitzendbureau voor vacatures in Groningen en omstreken. We zijn actief in de drie noordelijke omstreken en krijgen uiteenlopende vacatures binnen. Zo krijg je als kandidaat de leukste jobs binnen. De vacatures zijn allemaal erg verschillend; nu kun je parttime aan de slag en bijvoorbeeld een bijbaan zoeken, maar ook kun je 40 uren per week voor lange termijn. Je kunt solliciteren op de functies door online te reageren, vervolgens wordt er contact met je opgenomen en maak je (online) kennis met Jasper of Lennart. De derde stap is dat jij meer informatie ontvangt over de dienst. Als alles een goed plan klinkt kun je langs bij de opdrachtgever en kun je aan de bak! De vacatures verschillen enorm per branche en per opdrachtgever, het is dus verstandig om het actuele aanbod te controleren op de website. Wil je meer informatie over de vacatures? Neem dan gerust contact op met Jasper of Lennart, het team achter J&L Uitzenden, staat voor je klaar. 

Bijbaan Groningen

J&L Uitzenden is interessant voor mensen die op zoek zijn naar een bijbaan in Groningen. Vooral wanneer je op zoek bent naar een bijbaan is het namelijk prettig als je je eigen uren kunt invullen. Zoek jij een Groningen bijbaan? Dan helpen wij je graag aan een baan in de branche die jou het meest interessant lijkt! Een bijbaan in Groningen is niet alleen een uitstekende manier om geld te verdienen, maar je doet ook veel nieuwe vaardigheden op en je leert bovendien nieuwe mensen kennen. Kijk eens naar onze openstaande vacatures, zodat ook jij snel aan de slag kunt via ons uitzendbureau Groningen

Ben je niet per se op zoek naar een bijbaan, maar wil je juist veel uren maken? Ook dat is mogelijk bij J&L Uitzenden. Onze vacatures lopen enorm uiteen. Zo hebben we bijbanen voor enkele uren per week, maar we hebben ook contact met opdrachtgevers die iemand zoeken die veel uren kan maken.

Vacatures in Groningen

Ben je benieuwd welke vacatures in Groningen wij nog hebben openstaan? Kijk dan eens onder het kopje Vacatures op de website en klik hier op de branche waarin jij graag zou willen werken. Vervolgens kun je de verschillende openstaande vacatures bekijken. Heb jij interesse in een van deze vacatures? Solliciteer dan bij J&L Uitzenden. Vind je het lastig om een vacature te vinden die goed bij jou past? Neem ook dan gerust contact met ons op. Ook in dat geval gaan we namelijk graag voor je aan de slag. Wanneer je op een van onze Groningen vacatures hebt gesolliciteerd en aan de slag wilt, hebben we kopieën nodig van je bankpas en identiteitsbewijs. Hierna beschikken we over de juiste gegevens om je wekelijks uit te kunnen betalen.

Op onze website vind je vacatures in Groningen voor in de horeca, maar ook voor in de schoonmaakbranche. Dit zijn hele verschillende branches met ieder hun eigen uitdagingen. Werken in de horeca is ideaal voor als je graag onder de mensen bent. Wanneer je erg secuur bent en snel resultaat van je werkzaamheden wilt zien, dan is schoonmaker wellicht de baan voor jou. Zo hebben we nog meer zeer interessante vacatures openstaan.

Heb jij nog vragen over J&L Uitzenden? Neem in dat geval gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en waarom het werken via ons zo aantrekkelijk is.