ONS WERK IS...

Uitzendbureau Friesland

Ben je naarstig op zoek naar een (bij)baan in Friesland en wil je liefst zoveel mogelijk uren werken of slechts een aantal uurtjes? In alle gevallen kun je prima terecht bij ons als uitzendbureau in Friesland. Wie een blik werpt op ons vacatureaanbod, die ontdekt hoe dynamisch Friesland is en hoe ondernemend deze provincie is., Wij kunnen jou op verschillende vlakken en in diverse sectoren meer dan uitstekend van dienst zijn.

Bijbaan Friesland

Een bijbaan in Friesland vind je vooral bij ons als Friesland uitzendbureau. Nergens anders vind je zoveel vacatures en nergens anders is dat aanbod zo gevarieerd. Friesland bijbaan staat synoniem voor het scherp in de gaten houden van dat brede aanbod aan vacatures in elk geval. Dat geldt zeker als je zoekt naar werk binnen de horeca, de logistieke wereld, de schoonmaakbranche en ook seizoensgebonden werk. Dat aanbod wisselt steeds, waardoor het interessant blijft om de vacatures scherp in de gaten te houden. In ons als uitzendbureau in Friesland tref je een betrouwbaar uitzendbureau, dat de focus weliswaar op de lange termijn heeft gericht, maar in het hier en nu er steeds opnieuw in slaagt werkzoekenden de leukste vacatures voor te schotelen. Zaak dus om steeds snel te reageren wanneer er een interessante vacature voorbij komt Er zijn immers meer mensen die op zoek zijn naar een leuke baan die onze uitstekende dienstverlening hebben ontdekt.

Aan het werk in Leeuwarden

Natuurlijk wil jij graag invulling geven aan de oproep ‘kom werken in Leeuwarden’. Via ons wordt de kans reëel dat je in Leeuwarden aan de slag kunt en eindelijk ofwel kiest voor flexibel werken of een vast aantal uren aan de slag gaat. Leeuwarden is het centrum van de provincie met veel ondernemende mensen., Dat biedt dus zeker perspectief. Mocht je reageren op een vacature, dan nodigen wij jou namens Friesland uitzendbureau uit voor een sollicitatiegesprek. Je kunt dit zien als een kennismakingsgesprek. Want ondanks de moderne werkwijze die we voorstaan, schudden we toch graag potentiële nieuwe medewerkers altijd eerst de hand. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en willen graag weten wie nou precies voor ons aan de slag gaat. Dat voelt ook voor jou echt prettig. Mochten we je uitnodigen, vergeet dan vooral niet om je ID-kaart en je bankpas mee te nemen. Dan kunnen we in elk geval meteen de administratieve zaken in orde maken. Ben je eenmaal ingeschreven, dan is het vooral een kwestie van de app leren kennen en aan de slag gaan.

Vacatures Friesland

Aan vacatures Friesland geen gebrek in elk geval, zo bewijzen wij als uitzendbureau in Friesland steeds maar weer. Als je bij ons langs komt om kennis te maken, dan bieden we jou toegang tot een speciale app voor op de smartphone. Die app zal een belangrijke rol gaan spelen in de planning van jouw toekomstige werkzaamheden en in het aantal uren dat je gaat werken. Daarmee tonen we aan een zeer moderne uitzendorganisatie te zijn, die het je door met name de app voor de smartphone in elk geval een stuk gemakkelijker maakt. Uiteraard krijg je als je voor ons aan de slag gaat elke week salaris uitgekeerd. Ook dat is een van de zekerheden die wij je bieden. Wat we je ook bieden is een breed palet aan vacatures in uiteenlopende sectoren. Of het nu gaat om seizoensgebonden werk in de horeca, werk in de horeca in Friesland of een uitdagende logistieke baan, bij ons vind je altijd precies die vacatures die jij al zo lang zocht. Ook voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden zijn we vrijwel continu op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Wellicht ben jij dat wel, en zien we elkaar snel tijdens een informeel sollicitatiegesprek. Want natuurlijk zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die zelf de regie willen houden over de te werken uren en mensen die graag zelf hun diensten inplannen.

Wij verwelkomen jou graag als medewerker van ons uitzendbureau. Wat je altijd kunt doen als jij ook deel wilt uitmaken van Friesland uitzendbureau, is ons afgezien of er op dat moment een vacature is alvast jouw CV met een begeleidende motivatiebrief te mailen. Dan weten we alvast een beetje wie je bent en kunnen we wellicht straks nog sneller handelen. Wij hopen dat jij helpt onze goede naam als uitzendbureau in Friesland nog verder te verbeteren. Houd dus als je een passende baan zoekt onze vacatures scherp in de gaten. Want wij bieden kansen die anderen je niet kunnen bieden. En die kans mag je simpelweg niet laten liggen. Het kan namelijk zomaar de opmaat zijn van een glansrijke carrière bij een leuk bedrijf in Friesland.

PERSOONIJK CONTACT?

Lennart Datema

Lennart Datema

l.datema@jenluitzenden.nl
0615342135

Neem contact op