ONS WERK IS...

Schoonmaak uitzendbureau Groningen

De schoonmaaksector is een sector die onmisbaar is. Er zijn maar weinig bedrijven die ervoor kiezen om hun bedrijfspand zelf schoon te maken. Ook particulieren kiezen er bovendien vaak voor om een schoonmaakbedrijf in te huren. Indien je op zoek bent naar een baan, is het dus geen slecht idee om eens langs te gaan bij ons schoonmaak uitzendbureau in Groningen. Veel schoonmaakbedrijven benaderen ons met de vraag of wij personeel voor ze kunnen regelen. Indien een baan binnen deze sector jou wel iets lijkt, dan helpen wij je graag aan een baan die bij je past.

Als uitzendbureau schoonmaak in Groningen hebben we ons bij J&L Uitzenden gespecialiseerd in de schoonmaakbranche. Hierdoor zijn er veel opdrachtgevers die specifiek naar ons toe komen wanneer zij op zoek zijn naar personeel. Naast de schoonmaakbranche hebben we ook nog een aantal andere specialismen. Behalve dat wij een Groningen schoonmaak uitzendbureau zijn, richten we ons ook op de horeca en de logistiek.

Aan het werk in de schoonmaak

Wil jij aan het werk in de schoonmaak? Dat is zeker geen slecht idee. Schoonmaak werk geeft veel voldoening. Je ziet namelijk vrijwel direct de resultaten van je werkzaamheden. Word jij blij van de gedachte dat je kunt bijdragen aan een schonere werkomgeving? Dan is schoonmaak werk zeker weggelegd voor jou. Het werk in de schoonmaak is ook vrij actief werk, maar fysiek meestal niet heel zwaar. Het werk in de schoonmaak is dan ook helemaal geen erg werk. Integendeel zelfs, het kan ontzettend leuk zijn om in de schoonmaak te werken. Zeker wanneer je ervoor kiest om via ons aan de slag te gaan.

Kies je ervoor om via ons in de schoonmaak te werken? Dan is het belangrijk om een kopie van je identiteitsbewijs en je bankpas bij ons aan te leveren. Op die manier hebben we alle gegevens die we nodig hebben om je uit te betalen. Wanneer je via ons werkt, dan betalen we je overigens iedere week uit. Bovendien bieden we je ook de mogelijkheid om je eigen uren in te plannen. Hierdoor kun je een baan bij ons bijvoorbeeld ook goed combineren met je school. We hebben echter ook vaak vacatures openstaan voor mensen die fulltime willen werken.

Hoe ziet het werk in de schoonmaak eruit?

Binnen de schoonmaaksector zijn er veel verschillende vacatures te vinden. De werkzaamheden kunnen per functie enorm verschillen. Zo kun je binnen de schoonmaaksector bijvoorbeeld mensen helpen bij het huishouden, maar er zijn ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in specifieke schoonmaakwerkzaamheden. Bovendien zijn er ook bedrijven die op zoek zijn naar een schoonmaker om hun eigen bedrijfspand te laten reinigen. Het werk in de schoonmaaksector kan dus heel verschillend zijn. Om die reden is het geen slecht idee om eens na te gaan welke vacatures jou wel of niet aanspreken. De kans is groot dat je binnen deze sector een baan vindt die goed bij jou past.

Schoonmaak Groningen

Er wordt vrijwel altijd naar nieuw schoonmaakpersoneel gezocht. Net als overal, is ook in Groningen schoonmaak zeer belangrijk. Ook hier zijn namelijk veel gebouwen te vinden die goed schoongehouden moeten worden. Als je op zoek bent naar een baan in de schoonmaak Groningen, is de kans dus groot dat je snel aan werk zal komen. Wij bieden je de mogelijkheid om in deze branche aan de slag te gaan. Kijk daarom eens naar de openstaande vacatures op onze website. Wellicht zit hier een vacature tussen die jou aanspreekt.

Schoonmaak vacatures Groningen

Zou je graag willen solliciteren op een van de schoonmaak vacatures Groningen? Kijk dan eens op de vacatures die op onze website staan. Hier vind je namelijk veel vacatures schoonmaak in Groningen. Wij helpen jou graag aan een baan. Solliciteer dus snel bij ons, zodat wij een kennismakingsgesprek met je kunnen inplannen. Tijdens dit gesprek kunnen wij je meteen uitleggen wat onze werkwijze is en wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Wanneer je bij ons uitzendbureau Groningen komt werken, hebben we een kopie nodig van je bankpas en identiteitsbewijs. Zo hebben we de juiste gegevens om je wekelijks te kunnen betalen. Met behulp van handige programma’s zorgen we ervoor dat het voor iedereen duidelijk is wanneer hij of zij staat ingeroosterd. De uren plan je zelf in. Het is zelfs mogelijk om het arbeidscontract online te ondertekenen als je op een van onze schoonmaak vacatures in Groningen solliciteert. Lijkt het jou iets om via ons aan de slag te gaan in de schoonmaaksector? Neem dan contact met ons op, zodat we een sollicitatiegesprek in kunnen plannen!

PERSOONIJK CONTACT?

Lennart Datema

Lennart Datema

l.datema@jenluitzenden.nl
0615342135

Neem contact op