ONS WERK IS...

Schoonmaak uitzendbureau Friesland

Onze naam als het schoonmaak uitzendbureau actief in Friesland is ondertussen gevestigd. Iedereen in Friesland weet dat als gezocht wordt naar een leuke job binnen de schoonmaakbranche, je toch echt bij ons als Friesland schoonmaak uitzendbureau aan dient te kloppen. Bij ons stuit je standaard op een mooi aanbod vacatures in de schoonmaakbranche en in ons tref je een betrouwbare partner, die de basis heeft gelegd voor een succesvolle toekomst en je nu de leukste en meest uitdagende vacatures aan kan bieden. Maak er gebruik van!

Aan het werk in de schoonmaak

Het is wat overdreven om te strelen dat er in de schoonmaakbranche altijd werk is, feit is wel dat er in deze branche zeker wel werk te vinden is. Kwestie van vooral onze vacatures scherp in de gaten houden. Wij kunnen door onze uitstekende band met de opdrachtgevers altijd een leuk en gevarieerd aanbod vacatures in de schoonmaak bieden. Mocht je een dergelijke vacature voorbij zien komen, dan is het belangrijk om jouw interesse snel aan ons, wij van het uitzendbureau schoonmaak actief in Friesland, kenbaar te maken. En dat uiteraard zo snel mogelijk. Reageer je snel, dan is de kans aanwezig dat we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek, een gesprek dat we ook wel kennismakingsgesprek noemen. Wij zien graag de mensen die voor ons aan de slag gaan en schudden ze graag persoonlijk de hand. Hoewel we proberen steeds zo modern mogelijk te werken, verdwijnt zoiets als persoonlijk contact nooit uit ons systeem. Het is een van onze kernwaarden.

Schoonmaak Friesland

Werk genoeg in de schoonmaak Friesland. Dat zou althans de conclusie kunnen zijn als je kijkt naar onze vacatures in deze branche. We bieden uiteenlopend werk op verschillende locaties als kantoren, campings en winkelruimtes. In de wereld van de schoonmaakwerkzaamheden is onze naam al gevestigd. Iedereen kent ondertussen het schoonmaak uitzendbureau actief in Friesland. Geen twijfel mogelijk en zeker die bedrijven die zelf hechten aan een schoon kantoor en een schone winkel. Ben jij geïnteresseerd en ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, vergeet dan niet een ID-kaart en jouw bankpas mee te nemen. Hebben we ook de administratie afgehandeld en sta je definitief ingeschreven, dan geven wij je toegang tot jouw aanstaande beste vriend; de speciaal voor smartphones ontwikkelde app. Met de app regel je alles wat betreft jouw toekomstige schoonmaakwerkzaamheden. Je plant er zelf diensten en uren in en ziet hoeveel uren je al gemaakt hebt in een bepaalde periode. Met de app maken we je het gemakkelijk. Vervolgens is het een kwestie van aan de slag gaan. Bij ons krijg je elke week salaris uitgekeerd en we hopen van harte dat jij ons verder helpt om een nog bekendere naam te vestigen in Friesland. Want tevreden zijn we als uitzendbureau schoonmaak actief in Friesland uiteraard nooit. We blijven de lat gewoon elke keer een stukje hoger leggen.

Schoonmaak vacatures

Wil je als schoonmaker aan de slag in een kantoorpand, een sportschool of een camping? Het zijn zomaar wat voorbeelden van schoonmaak vacatures in Friesland die we je regelmatig aan kunnen bieden. Het wisselende aanbod van ons uitzendbureau Friesland is steeds de moeite waard en zo ben je schoonmaakspecialist voor een bepaald bedrijf en even later wordt je geacht huishoudelijke werkzaamheden voor een organisatie te verrichten. Het blijft steeds verrassend om ons aanbod vacatures in de schoonmaakbranche te bekijken., Doe dat dan ook regelmatig en laat geen kans onbenut om in juist deze branche aan de slag te gaan. De vacatures schoonmaak Friesland bieden je vaak de optie om zelf de werktijden te bepalen en het aantal uren dat je wilt werken in te plannen. Inderdaad, via de app die we je aanbieden. Met de app en de vrijheid die we je bieden, wordt het eindelijk mogelijk om flexibel aan de slag te gaan. Uiteraard kun je ook kiezen voor vaste uren. Wat dat betreft kunnen we in de meeste gevallen maatwerk bieden.

Behalve dat we bekend staan als een toonaangevend Friesland schoonmaak uitzendbureau, kun je ook als je geïnteresseerd bent in een baan in de horeca of de logistieke wereld gerust bij ons aankloppen. Ook ons aanbod seizoensgebonden werk wordt alom geprezen. Met ons krijg je te maken met een betrouwbare uitzendorganisatie, die de focus heeft op de toekomst, maar nu al de beste vacatures kan bieden en voor wie het prima werken is. Je kunt je wat dat betreft echt geen betere en betrouwbare partner wensen. Sluit je bij ons aan en help ons om onze naam nog verder te verbeteren door te reageren op een voor jou leuke vacature. Daar krijg je, zo durven we je best te beloven, echt geen seconde spijt van.

PERSOONIJK CONTACT?

Picture of Lennart Datema

Lennart Datema

l.datema@jenluitzenden.nl
0615342135

Neem contact op