ONS WERK IS...

Schoonmaak uitzendbureau Drenthe

Aangenaam. Wij als het uitzendbureau in Drenthe bedienen jou ook graag als gespecialiseerd schoonmaak uitzendbureau Drenthe. Steeds opnieuw weten opdrachtgevers die naarstig op zoek zijn naar mensen die zoeken naar een (bij)baan ons te vinden en steeds opnieuw kunnen wij om die reden de leukste vacatures in de schoonmaakbranche aanbieden. Ben jij iemand die graag in deze branche werkzaam is, dan is de gouden tip om ons aanbod vacatures in de gaten te houden. De kans dat je dan snel een leuke job vindt, is levensgroot. Door snel te reageren op een voorbijkomende vacature, is de kans dat we snel kennismaken groot. Wie weet kun jij binnenkort ook voor ons aan de slag om onze goede naam in de schoonmaakbranche nog verder te verstevigen. Want wat ons betreft zijn we als Drenthe schoonmaak uitzendbureau nog lang niet uitgegroeid.

Aan het werk in de schoonmaak

Werk in de schoonmaak is werk dat er altijd is en dat ook altijd zal blijven. Zeker bedrijven en kantoren willen toch elke dag opnieuw dat hun onderkomen schoongemaakt wordt. Wij als schoonmaak uitzendbureau actief in Drenthe hebben in de loop der jaren een stevige band opgebouwd met veel Drents bedrijven en zeker ook met bedrijven die prijs stellen op doortastende schoonmakers. Om die reden kunnen we als uitzendbureau schoonmaak actief in Drenthe jou steeds interessante en uitdagende vacatures in deze branche voorschotelen. Schoonmaak werk heb je in verschillende vormen. De vacatures die je vaak ziet zijn die van schoonmaker, medewerker in de huishoudingen specialistisch schoonmaker. Ook de locaties waar je werkt kunnen steeds verschillen. Dan weer is er een vacature voor het schoonmaken van een kantoor, dan weer ben je in een sportschool of een camping aan de slag. Zie je nu een leuke vacature in deze sector, reageer dan snel. De kans dat je snel aan de slag kunt is dan reëel.

Schoonmaak Drenthe

Aan de slag binnen de schoonmaak Drenthe is een reële optie als je op een vacature van ons als Drenthe schoonmaak uitzendbureau reageert. Nadat je gereageerd hebt op een voor jou interessante vacature nodigen we je snel uit voor een sollicitatiegesprek. Dit kun je zien als een kennismakingsgesprek. Wij van schoonmaak uitzendbureau actief in Drenthe werken op zeer moderne wijze, maar vergeten daarnaast het persoonlijke contact zeker niet. We willen je graag leren kennen en weten wie we straks aan het werk zetten met schoonmaakwerkzaamheden. Vergeet niet om altijd een ID-kaart mee te nemen, net als een bankpas. Jij krijgt van ons toegang tot een app voor je smartphone. Wat betreft het inplannen van werkzaamheden en het aantal uren dat je wilt werken vormt deze app straks de spil binnen onze organisatie. Je regelt alles snel en gemakkelijk met behulp van deze app, die je ook steeds overzicht biedt van de uren die je gewerkt hebt. Vervolgens is het een kwestie van gewoon aan de slag gaan. Je beste beentje voorzetten. Want we houden onze naam als het schoonmaak uitzendbureau actief in Drenthe uiteraard graag in ere. En jij kunt ons daar prima bij helpen.

Schoonmaak vacatures

Zoals gesteld vallen we als uitzendbureau schoonmaak actief in Drenthe op door een zeer breed aanbod van vacatures in de schoonmaakbranche. Het moet al raar lopen als je niet stuit op een vacature die aansluit bij jouw wensen en waarmee jij precies die uren kunt werken die jij graag wilt werken. In dat opzicht bieden we onze medewerkers een zeer grote mate van flexibiliteit en vrijheid. Je kunt wachten tot een passende vacature als schoonmaker voorbij komt en dan reageren, je kunt ons natuurlijk ook al eerder jouw CV mailen. Voeg wel even een motivatie bij en je zit al meteen in ons bestand. Dan kunnen we als er een passende vacature is wellicht nog eerder zaken doen.

Wij zijn een organisatie die innovatief werkt en die aan de andere kant een zeer solide basis voor de toekomst heeft gezegd Bij ons ben je verzekerd van het feit dat je elke week salaris krijgt en daarvoor hoef je soms zelfs niet eens de uren door te geven. Wat dat betreft proberen we je op alle manieren te ontzorgen, ook door bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van de zeer gebruiksvriendelijke app. Met de focus op de toekomst en nu al de leukste vacatures in onder meer de schoonmaakbranche timmeren we als uitzendbureau schoonmaak actief in Drenthe heerlijk aan de weg. Jij kunt ons helpen om nog verder door te groeien. Houd dus vooral de openstaande vacatures van ons uitzendbureau Drenthe in de gaten. Wellicht dat we elkaar dan snel ontmoeten en nader kennis met elkaar te maken.

PERSOONIJK CONTACT?

Lennart Datema

Lennart Datema

l.datema@jenluitzenden.nl
0615342135

Neem contact op