Uitzenden

J&L Uitzenden is hét uitzendbureau voor horeca personeel. U kunt bij ons terecht voor een fulltime medewerker, maar ook voor een weekendkracht, een vakantiekracht, een grote (eenmalige) planning of een invaller bij ziekte van uw eigen personeel. Onze kracht is dat wij goed kijken naar de opdracht en deze koppelen aan de juiste persoon. Dit kunnen wij beoordelen door onze ruime ervaring met verschillende opdrachtgever en de goede band die wij met de uitzendkrachten hebben.

Payroll

Als u gebruikt maakt van payrolling werft u zelf nieuwe medewerkers die u vervolgens bij J&L Uitzenden op de loonlijst plaatst. Wij zorgen ervoor dat de payrollkracht een contract heeft, vakantiedagen en -uren opbouwt en dat alle overige werkgeverslasten worden afgedragen. Doordat u zich niet bezig hoeft te houden met de salarisadministratie houdt u meer tijd over voor waar het echt om draait binnen uw bedrijf. Verder behoud u de regie over uw werknemers zonder extra risicio te lopen.

Voordelen

· Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen;
· Advies over de salarisadministratie;
· U bent geen werkgever, maar behoudt wel de regie en binding met de werknemers;
· Advies over contractbeheer, werk gerelateerde calamiteiten.
· Geen ziekte- en arbeidsrechtelijke risico`s.
· Overzichtelijke, wekelijkse facturatie dus direct inzicht in de kosten.

Meer informatie nodig?

U mag altijd vrijblijven contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door bij ons kantoor aan de Steentilstraat 33 te Groningen, e-mail, bellen of gebruik te maken van het onderstaande contactformulier hieronder.
J&L Uitzenden

Neem contact op!

    Wil je meer weten?

    Daar kunnen we je bij helpen. Vul ons contact formulier in of bel +31 6 15405552
    Neem contact op

    Ontwerp en realisatie door: SOMOGY website design