ONS WERK IS...

Logistiek uitzendbureau Drenthe

Eigenlijk is het logisch dat wanneer je zoekt naar logistiek werk, je vanzelf bij ons uitkomst. Niet voor niets staan we immers bekend als het uitzendbureau logistiek actief in Drenthe. Nergens anders vind je een zo breed aanbod aan werk in de logistieke sector en nergens anders kom je in deze sector zo snel aan de slag. En werken binnen onze organisatie bied je de nodige voordelen. Maak er gebruik van. Dat geldt natuurlijk ook voor de vacatures die we aanbieden in tal van andere sectoren. Steeds opnieuw slagen we erin om de leukste vacatures voor jou binnen te halen. Erg belangrijk dus om die steeds goed in de gaten te houden en om vooral snel te reageren op een voor jou interessante vacature.

Aan het werk in de logistiek

Als logistiek uitzendbureau actief in Drenthe slagen we erin om steeds weer de leukste logistieke vacatures aan te bieden. Wat dat betreft hebben we een heel stevige voet aan wal in de Drentse logistieke wereld. Dat heeft te maken met onze organisatie en onze manier van werken, maar zeker ook met onze medewerkers die steeds prima werk leveren. Juist dat maakt ons trots en blij. Zoek je werk in de logistiek, dan doe je er verstandig aan om de vacatures die we aanbieden steeds scherp in de gaten te houden. Niet zelden vind je bij ons als uitzendbureau logistiek actief in Drenthe vacatures als chauffeurs voor een winkel, vrachtwagenchauffeurs, orderpickers, bezorgers en pakketbezorgers. Ben je geïnteresseerd? Reageer dan op de vacature. Wij nodigen je vervolgens uit voor een sollicitatiegesprek, vooral een kennismakingsgesprek want we leren onze medewerkers altijd bijzonder graag kennen. Je kunt ons als Drenthe logistiek uitzendbureau een moderne onderneming noemen, nooit echter verliezen we het persoonlijk contact ook maar een moment uit het oog. Het is belangrijk dat we elkaar kennen en weten we wie een mooie leuke logistieke klus aan kunnen bieden.

Logistiek Drenthe

Drenthe is een dynamische provincie. Een ondernemende provincie ook. Dat biedt dus ook logistieke kansen. Die kansen komen in ons brede vacatureaanbod naar voren. Hebben we j uitgenodigd nadat jij gereageerd hebt op een vacature, dan moet je in elk geval niet vergeten jouw ID-kaart en je bankpas mee te nemen. Jij krijgt van ons vervolgens toegang tot onze app voor de smartphone, een app die een zeer prominente plaats inneemt bij onder meer het inplannen van jouw toekomstige werkzaamheden. Want met deze app bieden we jou flexibiliteit. Je kunt namelijk prima zelf je uren inplannen en bepaalt dus zelf hoeveel je wilt werken. Vervolgens is het een kwestie van gewoon aan de slag gaan. Oh ja, ga je voor ons als uitzendbureau logistiek actief in Drenthe aan de slag, dan ontvang je elke week salaris. Op logistiek vlak staan we en uitstekend op in ondernemend Drenthe. Jij kunt daar als werkzoekende met passie voor de logistieke wereld optimaal van profiteren.

Logistieke vacatures Drenthe

Zoals gesteld kun jij je als liefhebber van logistiek werk – en dat in breed perspectief- geen betere partner wensen. We weten onze moderne werkwijze optimaal te combineren met een persoonlijke aanpak en jou juist in de logistieke sector steeds zeer uiteenlopende vacatures aanbieden. Zaak dus om die steeds scherp in de gaten te houden. Wil je al op voorhand dat we jouw CV in ons bezit hebben, dan stuur je die gewoon met een CV en met jouw motivatie om aan het werk te gaan per e-mail naar ons toe. Dan hebben we die alvast in ons bezit.

Behalve op logistiek vlak weten wij ons als uitzendbureau Drenthe ook op andere vlakken te onderscheiden. Zo staan we behalve als specialist in logistiek werk ook bekend als horecaspecialist en bieden we ook werk in de schoonmaakbranche en kunnen we vaak ook verschillende seizoensgebonden werkzaamheden aanbieden. We zijn dus een breed georiënteerd uitzendbureau in Drenthe. In ons tref je een betrouwbare partner, die een stevige basis voor de toekomst heeft gelegd en ondertussen er in slaagt om nu al steeds de beste en leukste vacatures aan te bieden. En dat is waar het jou als werkzoekende natuurlijk vooral om gaat.

Wij begrijpen dat werken in de logistieke wereld je aanspreekt en zijn zeer actief om steeds de beste en meest uitdagende vacatures binnen dit werkgebied voor jou binnen te halen. Met dank aan het goede werk van onze medewerkers kunnen we ondertussen rekenen op een aantal uitstekende en betrouwbare partners in de logistieke wereld. Dat is de reden dat wij ons hét Drenthe logistiek uitzendbureau mogen nemen. En deze eretitel willen we graag nog heel lang houden. Help jij mee om dit te realiseren?

PERSOONIJK CONTACT?

Picture of Lennart Datema

Lennart Datema

l.datema@jenluitzenden.nl
0615342135

Neem contact op