ONS WERK IS...

Ben jij op zoek naar horeca vacatures in Groningen? Zoek dan niet verder!

J&L Uitzenden is op zoek naar nieuwe horecamedewerkers, want de horeca vacatures blijven maar binnenstromen. Dus ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de horeca? Solliciteer direct bij J&L Uitzenden. Het uitzendbureau in Groningen waar je geen nummertje bent, maar een persoon! 

Ben jij op zoek naar studentenwerk in Groningen?

Dan ben je op het juiste adres bij J&L Uitzenden. Als uitzendbureau in Groningen hebben we erg veel studenten werken als onderdeel van team J&L. Werken met je vrienden maakt het werken een stuk gezelliger natuurlijk. Ook dit is (vaak) mogelijk. Zo bieden we werk aan op festivals en sportevenementen. Hier werken we met grote planningen, wat het ideaal maakt om aan de slag te gaan met je vrienden. Lees nu meer over één van onze openstaande horeca vacatures in Groningen en omgeving en laten we er een prachtige zomer van maken. We hebben namelijk een ruim aanbod aan Studentenwerk in Groningen. 

Fulltime beschikbaar en op zoek naar leuke horeca vacatures?

Dan helpen wij je graag bij J&L verder. Kies één van de vele horeca vacatures die aansluit bij jouw wensen. We hebben in Groningen diverse opdrachtgevers die staan te springen om goede mensen. Ben jij klaar om je ervaring toe te passen in horeca? Ga dan direct aan de slag! Kom een kop koffie drinken met Jasper of Lennart en dan gaan we samen op zoek naar een passende job. We werken in veel verschillende horecabedrijven. Restaurants, hotels, sportlocaties, eetcafés, kroegen en ga zo maar door! Ben jij ervaren in de keuken of aan de ‘voorkant’ (het restaurant)? Ga dan met ons in gesprek.  

Horeca personeel gezocht door J&L Uitzenden!

Wij zijn op zoek naar personeel voor in de horeca. Er staan tientallen vacatures nog open en staan klaar om ingevuld te worden. Wil jij direct starten nu de terrassen weer open gaan? Dan helpen wij je graag met het vinden van een leuke baan. Wij werken op een persoonlijke wijze, door eerst kennis te maken met Jasper en Lennart weet je precies met wie je gaat werken. Heb je al ervaring? Dan kun je direct starten met werken in de horeca. Mis je nog een beetje ervaring? Dan gaan we direct kijken of je in aanmerking komt voor de horeca training bij De Paalkoepel. Hier leer je de basisvaardigheden van de horeca, zoals dienblad lopen, drie borden lopen, bier tappen, koffie maken als een heuse barista en uiteraard omgaan met gasten. Wil jij meer lezen over deze training? 

Studentenwerk, werk met vrienden in de horeca.

Werken met je vrienden, huisgenoten, clubgenoten of je commissie is toch enorm gezellig? Dit is heel goed mogelijk bij J&L Uitzenden. Doordat wij vaak bij grote opdrachtgevers werken kun je als vriendengroep direct aan de slag. Zo maak je er een waar feest van als groep. Dit vinden wij alleen maar goed om te stimuleren, want als jij het naar je zin hebt tijdens je dienst straal je dit uit! Je enthousiasme werkt aanstekend en zorgt ervoor dat de gast met een fijn gevoel zijn of haar dag beleefd. 

Heb je na dit te lezen nog steeds twijfels? Dan leggen wij alles nog eens rustig uit! Neem hier contact met Jasper of Lennart op. Tot snel!