ONS WERK IS...

Horeca uitzendbureau Drenthe

Als uitzendbureau in Drenthe staan we vooral bekend als hét uitzendbureau horeca actief in Drenthe. Op die titel zijn we best een beetje trots. Wie wil werken in de horeca, kan dus prima een beroep doen op ons als horeca uitzendbureau actief in Drenthe. In ons tref je een uitzendorganisatie die een zeer moderne manier van werken toepast en die jou als werkzoekende bijzonder veel vrijheid kan bieden. Mensen met passie voor de horeca weten dus waar ze moeten zijn als ze in deze sector aan de slag willen.

Aan het werk in de horeca

Aan het werk in de horeca? Dan doe je er als werkzoekende zeer verstandig aan om de vacatures die we aanbieden zeer scherp in de gaten te houden. Vacatures voor werk in de horeca komen bij ons namelijk zeer regelmatig voorbij. Vanwege het goede werk van onze medewerkers en onze uitstekende band met de verschillende horecabedrijven in Drenthe wordt horeca werk vaak als eerste bij ons aangeboden. De kans om in de horeca aan de slag te gaan en werk te vinden bij ons als het uitzendbureau horeca actief in Drenthe is dan ook zeer groot. Natuurlijk begrijpen we dat werken in de horeca jou aanspreekt en wat de charme van werken in juist deze sector is. Gelukkig beschikken we in Drenthe over tal van prachtige horecazaken die regelmatig behoefte hebben aan helpende handen. We zijn er blij mee dat wij als horeca uitzendbureau actief in Drenthe deze vacatures in mogen vullen.

Horeca Drenthe

Horeca Drenthe staat er goed op. Drenthe heeft wat dat betreft ook gewoon veel te bieden en dat resulteert dus zeer regelmatig in uitdagende en leuke vacatures. Ontdek je een interessante vacature in de horeca in Drenthe, dan kun je reageren en nodigen we je met plezier uit voor een sollicitatiegesprek. Ondanks het feit dat we er een zeer moderne werkwijze op nahouden, vinden we een dergelijk kennismakingsgesprek nog steeds enorm belangrijk. We leren jou graag persoonlijk kennen en op die maner krijg jij ook meteen een indruk van ons. En vanuit de ervaring weten we dat dit een stuk prettiger werkt. Als uitzendbureau horeca actief in Drenthe schrijven we je vervolgens graag in, waarbij we in elk geval een kopie van jouw ID-kaart en jouw bankpas nodig hebben. Vergeet de dus niet mee te nemen naar het sollicitatiegesprek. Je krijgt van ons vervolgens toegang tot de app voor je smartphone, een app die een centrale rol speelt bij het invullen van jouw werkzaamheden. Maar dat leggen we je graag uit tijdens ons gesprek. Daarna is het een kwestie van diensten inplannen en aan de slag gaan in de horeca in Drenthe. Bij ons krijg je elke week salaris overgemaakt. En soms hoef je daarvoor niet eens zelf de uren aan te leveren. Wat dat betreft kunnen we je het als uitzendbureau Drenthe niet gemakkelijker maken.

Horeca vacatures

Wie de horeca vacatures Drenthe die we aan kunnen bieden eens nader onder de loep neemt, die ziet meteen hoe veelzijdig we als horeca uitzendbureau actief in Drenthe zijn en hoe uiteenlopend ook de aangeboden vacatures zijn. De vacatures kunnen betrekking hebben op werkzaamheden in de catering, om garderobe werk, in de bediening, als leidinggevenden binnen een horecazaak, als afwasser, kok en chef kok. En daarmee benoemen we nog slechts het topje van de ijsberg. Het is voor jou als werkzoekende met een voorliefde voor de horeca goed de vacatures die we in de horeca in Drenthe aanbieden steeds scherp in de gaten te houden.

Ga je voor ons aan de slag, dan kom je terecht bij een moderne uitzendorganisatie. Met de app kun je jouw eigen diensten inplannen en zo bepaal je dus zelf de uren die je werkt. Op die manier kunnen we ook opdrachtgevers tegemoet komen en heel snel voor invulling van werkzaamheden zorgen. Ook dat is nadrukkelijk iets wat ons als uitzendbureau horeca actief in Drenthe onderscheidt. Wij hebben zoveel vertrouwen in jou en de rest van de medewerkers, dat we opdrachtgevers altijd durven te garanderen dat we ook ad hoc werkzaamheden prima in kunnen vullen. Wil je graag aan de slag in de horeca in Drenthe? Dan is het dus buitengewoon verstandig voor ons te kiezen en aan de slag te gaan voor een organisatie waar een zeer moderne manier van werken gecombineerd wordt met een persoonlijke aanpak. Uiteraard kunnen wij als het uitzendbureau in Drenthe ook prima van dienst zijn als je zoekt naar een baan in een andere branche. Ook dan is het verstandig de vacatures in de gaten te houden. Dan ben je voor je het weet ergens in Drenthe aan de slag!

PERSOONIJK CONTACT?

Picture of Lennart Datema

Lennart Datema

l.datema@jenluitzenden.nl
0615342135

Neem contact op