ONS WERK IS...

Horeca personeel gezocht

Heb jij als horecaondernemer vacatures open staan? Hoort iedereen de noodoproep ‘horeca personeel gezocht’? Weet dan dat je altijd op ons kunt rekenen. Ook als het om ad hoc werkzaamheden gaat kunnen we je helpen als vacatures open staan en kunnen we de oproep ‘horeca personeel gezocht’ doen verstommen. Wij maken onze naam als een perfect georganiseerde uitzendorganisatie graag waar en zijn je in genoemde gevallen bijzonder graag van dienst. Benieuwd hoe dit proces er uit ziet? Klik dan hier

Horeca personeel inhuren

Het vinden van personeel horeca kan soms een probleem zijn, zo horen wij althans wel eens vanuit ons werkveld als uitzendorganisatie. Dat is echter niet het geval wanneer je een beroep doet op onze diensten. We zijn namelijk al enige tijd jouw gedroomde partner als het gaat om het invullen van horeca vacatures. Wil je horeca personeel inhuren in Groningen, Drenthe en Friesland, dan kunnen wij je simpelweg steeds van dienst zijn. Wij kunnen snel beschikken over prima horeca personeel die je met een gerust hart in kunt huren. Je krijgt dan de beschikking over mensen die van wanten weten en vooral weten wat er in de horeca gevraagd wordt. Doe zaken met ons en de oproep horeca personeel gezocht wordt overbodig. Wij vullen namelijk graag jouw horeca vacatures in, en dat op de voor jou best mogelijke wijze. Daarbij richten we ons steevast op een langdurige samenwerking en hopen dat samenwerking op de korte termijn leidt tot een zeer langdurige samenwerking. Onze organisatie richt zich nadrukkelijk op de toekomst, maar past ondertussen de meest moderne werkwijze toe.

Horeca personeelsdiensten Groningen

Ja, je kunt ons zien als specialist in horeca personeelsdiensten Groningen, een partij die oproepen als horeca personeel gezocht overbodig maakt. Voor alle denkbare horeca personeelsdiensten Groningen kun je op ons rekenen. We hechten evenveel waarde aan langlopende projecten als dat we op ad hoc basis voor invulling van vacatures die open staan kunnen zorgen. In ons bestand hebben we een grote groep mensen die gerust specialist in alle voorkomende horeca werkzaamheden genoemd mogen worden. We laten ze graag kennis met jou en jouw organisatie maken. Wat betreft het invullen van personeelsdiensten horeca in Groningen hebben we een naam hoog te houden. En omdat adel verplicht, helpen we je graag als horecapersoneel gezocht wordt of wanneer je op een bepaald moment te veel vacatures open hebt staan. Maak gebruik van onze grote database met uitstekende horecamedewerkers. Wij maar zeker zij helpen je graag de openstaande vacatures in te vullen, en dat voor zowel de korte als de lange termijn.

Flexibel personeel gezocht?

Als we horen dat een bedrijf een oproep doet waarin flexibel personeel gezocht wordt in Noord Nederland, dan spitsen wij als uitzendbureau horeca Groningen onze oren. Vanwege onze proactieve houding kan het zomaar gebeuren dat we contact met je opnemen om te praten over jouw wensen en eisen voor de invulling van de openstaande vacatures. Flexibel personeel gezocht Noord Nederland lijkt een oproep die speciaal aan ons gericht is. Wij vinden snel een geschikte bijbaan Groningen student. Ons personeel is namelijk flexibel, zoals ze zelf ook flexibel met hun werktijden om kunnen gaan. De zoektocht naar flexibel personeel begin je dus bij ons. We beschikken over uitstekende horecamedewerkers die gaarne bereid zijn om flexibele uren te maken en jou zo uit de brand te helpen. Over de kwaliteit van ons personeelsbestand hoef jij je nooit zorgen te maken. Over de flexibele instelling evenmin. Ook wij als organisatie zijn flexibel en dus moet het al heel raar lopen willen wij niet snel tot zaken kunnen komen.

Ondertussen bewegen we ons behalve op horecagebied ook op een breder vlak. Want ook als je zoekt naar uitstekende medewerkers in de logistieke sector en in de schoonmaakbranche klop je namelijk nooit tevergeefs bij ons aan. Wij bieden onze medewerkers de kans om flexibel te werken, terwijl ook de optie om vaste uren te gaan draaien uiteraard aanwezig is. Onze zeer flexibele medewerkers maken gebruik van een speciale app, waarmee ze zelf een grote mate van bewegingsvrijheid wat betreft de werkzaamheden hebben. De app is onze spin in het web. Op alle vlakken waarbinnen we actief zijn, hebben we ondertussen een goede naam opgebouwd. Die naam houden we graag hoog. We hebben onze focus als onderneming vooral gericht op een mooie en stabiele toekomst, terwijl we ondertussen in het hier en nu zeer modern en innovatief werken. We passen ons aan aan de wensen vanuit de markt, een markt die vooral om flexibiliteit – en dat in alle opzichten – smeekt. Wij kunnen aan die flexibiliteit voldoen. Zeker ook als het om de vraag naar horecamedewerkers in Noord Nederland gaat. Wij kunnen jou en jouw organisatie op alle vlakken van dienst zijn.

PERSOONIJK CONTACT?

Picture of Lennart Datema

Lennart Datema

l.datema@jenluitzenden.nl
0615342135

Neem contact op