ONS WERK IS...

Evenementen uitzendbureau

Ja, we noemen ons zeker ook een evenementen uitzendbureau, want je kunt op verschillende vlakken op ons rekenen als het gaat om het uitvoeren van werkzaamheden tijdens evenementen. Veelal wordt gedoeld op horecamedewerkers die tijdens evenementen hun beste beentjes voorzetten tijdens evenementen, vergeet echter onze gespecialiseerde schoonmaak medewerkers ook niet. Zij kunnen je zeker na een evenement prima van dienst zijn. Als het gaat om horecamedewerkers hebben we een prachtige database van mensen die zeker ook perfect geschikt zijn om namens ons als evenementen uitzendbureau te helpen om een evenement perfect te laten verlopen.

Werken bij evenementen

Als geen ander weten we als uitzendbureau horeca Groningen dat werken bij evenementen maatwerk is. Het personeel dat gezocht wordt, kan per evenement anders zijn. Wij kennen het klappen van de zweep en hebben voor elk evenement de beste medewerkers in huis. We kunnen zelfs ingespeelde horecamedewerkers aanbieden, mensen die al eerder samen tijdens evenementen en met succes aan de slag gingen. We kunnen jou als organisator van evenementen steeds maatwerk bieden en ervaren horecamedewerkers bieden. In de loop der tijd hebben we een loyale groep gekwalificeerde horecamedewerkers aan ons weten te binden. Die zijn zeker ook inzetbaar tijdens welk evenement dan ook. We stellen dan ook voor om persoonlijk kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. We hechten aan persoonlijk contact namelijk en weten graag met wie we zaken doen. We kunnen dan ook niet wachten om samen een kop koffie te gaan drinken om de komende evenementen en de inzetbaarheid van onze mensen te bespreken.

Werken op festivals en evenementen

Wij onderkennen dat er echt maatwerk gevraagd wordt als er naar personeel gezocht wordt om te werken op festivals en evenementen. Het is een leuke bijbaan Groningen student, maar niet iedereen is er even geschikt voor. Het is in dat kader goed te weten dat wij onze medewerkers echt goed kennen. Wanneer zij voor ons aan de slag gaan, maken we namelijk altijd persoonlijk kennis. Daarom weten we precies wat voor vlees we in de kuip hebben. Op die manier kunnen we ook prima inschatten wie we wel en ook wie we niet in kunnen zetten om te werken bij festivals en evenementen. Bovendien hebben we medewerkers die ervaring hebben met dergelijke werkzaamheden en al vaker als groep aan de slag zijn gegaan. We kunnen je wat dat betreft dus zelfs ingespeelde teams aanbieden. Het is maar net wat je precies zoekt en welke eisen je stelt aan de medewerkers. Laten we dat onder het genot van een kop koffie bespreken. En geloof ons, we kunnen er altijd uit. Daar hebben wij in elk geval alle mogelijke vertrouwen in.

Evenementen vacatures

Je kunt jouw evenementen vacatures prima aanbieden bij onze organisatie. Wij kunnen prima invulling aan de oproep geven en kunnen mensen werven om bij jouw festival of evenement aan het werk te gaan. Vergeet zeker ook niet dat we ook binnen de schoonmaakbranche een hele stevige voet aan de grond hebben. Het zou zomaar kunnen dat er na een evenement bepaalde schoonmaakwerkzaamheden verricht moeten worden. Ook dan kunnen we je zeker van dienst zijn. Want ook dan kunnen we putten putten uit een grote database aan gekwalificeerde schoonmaak specialisten. Ook op dit gebied kunnen we je dus uitstekend van dienst zijn. Wellicht zijn beide werkzaamheden te combineren. In dat geval vind je in ons dus een veelzijdige partner die je in breder perspectief van dienst kan zijn. Maar ook als het enkel gaat om medewerkers voor de horeca of voor de schoonmaak plannen we graag snel een afspraak.

Je treft in ons een betrouwbare partner die invulling kan geven aan jouw wensen en met wie het simpelweg prettig zakendoen is. Onze medewerkers zijn niet alleen gekwalificeerd, maar vooral ook zeer flexibel. Ze laten zich dan ook graag verrassen en helpen je van ganse harte om van jouw evenement een doorslaand succes te maken. We zijn een zeer veelzijdige uitzendorganisatie met de speciale focus op Noord Nederland. We zijn vooral actief in de horeca, in de logistieke wereld en de schoonmaakbranche. We zijn daarnaast vooral bekend vanwege de seizoensgebonden werkzaamheden. We passen een innovatieve en moderne werkwijze toe, waarbij onze medewerkers zelf hun planning organiseren met een speciale app. Het geeft ze de vrijheid om flexibel te werken of te kiezen voor vaste uren. Flexibiliteit en multi inzetbaarheid zijn de toverwoorden. Terwijl we aan de ene kant dus een zeer moderne manier van werken toepassen, leggen we ondertussen de basis voor een stabiele toekomst. Boven alles zijn we echter vooral een stabiele partner, een partner waar je op kan vertrouwen en die je helpt om van jouw festival of evenement een enorm succes te maken.

PERSOONIJK CONTACT?

Picture of Lennart Datema

Lennart Datema

l.datema@jenluitzenden.nl
0615342135

Neem contact op