ONS WERK IS...

Ben jij op zoek naar ervaren Terraslopers in Groningen?

Zoek niet verder! Bij J&L Uitzenden ben je op het juiste adres voor terraslopers in Groningen. Wij hebben ervaren runners in onze poule beschikbaar. Dus wordt het mooi weer en ben jij nog niet helemaal rond met je personeel? Neem dan direct contact op met Jasper of Lennart om ervaren uitzendkrachten te vinden voor op je terras. Wij leveren al jaar en dag aan horecagelegenheden waaronder hotels, restaurants, kroegen en eetcafés. J&L Uitzenden weet wat er bij komt kijken om een terras te runnen. Het is hard werken, overzicht bewaren en bovenal vriendelijk blijven tegenover de gast. Daarnaast sturen onze uitzendkrachten actief op de bijverkoop van een hapje of een drankje, raden ze de geschikte wijn aan passend bij de maaltijd en helpen ze je graag mee met het opruimen en schoonhouden van je terras.

Ervaren bedieningsmedewerker in Groningen aangeboden

J&L Uitzenden heeft in Groningen een poule van circa driehonderd uitzendkrachten die klaar staan om jou te helpen. De gasten staan te springen om een koud biertje of hun hapje eten. Zij denken daar graag in mee. Onze uitzendkrachten krijgen de mogelijkheid om te trainen met drie borden lopen, dienblad of plateau te lopen of andere praktische zaken. Zo zijn direct in te zetten bij jou op het terras.

 

 

Geen torenhoge prijzen, wel flexibel personeel

We rekenen geen torenhoge prijzen voor het leveren van horecapersoneel. Dit kunnen we doen doordat we met een klein team zijn, snel schakelen en niet veel overheadkosten. Een makkelijke besparing die je dus kan maken. Daarnaast kun je onze terraslopers al in huren vanaf diensten van 3 uren. Heb ij bijvoorbeeld last van drukke momenten, maar niet de gehele dag? Dan kun je dit eenvoudig plannen met ons bedieningspersoneel. Ons doel is om mee te denken met horecaondernemers in Groningen. Dus start vandaag en huur terraslopers in Groningen in!

 

Nog veel meer horeca personeel beschikbaar in Groningen

Hierboven gaat het alleen maar over terraslopers en bedieningspersoneel, maar we hebben nog veel meer toppers klaar staan om jou te ondersteunen. Ons horecateam is ervaren in nog veel meer gebieden. Je kunt dan denken aan ondersteuning in de keuken zoals: afwassers, keukenhulpen, koks, zelfstandig werkend koks (ZWK). Daarnaast hebben we horecapersoneel beschikbaar als voor achter de bar of als barista. Dus heb jij nog vacatures open staan voor bartenders of horecamedewerkers met een specialisme voor koffie? Dan helpen wij je graag.