ONS WERK IS...

J&L Uitzenden en Donitas bundelen de krachten en starten samenwerking!

Op 14 mei 2021 is de handtekening gezet en is J&L Uitzenden officieel sponsor van de volleybalvereniging G.S.S.V. Donitas. J&L Uitzenden verbindt zich voor anderhalf jaar aan de volleybalvereniging, met als uitgangspunt een duurzame relatie in het verschiet. Timo Gruis vertegenwoordigt de studenten en heeft deze deal beklonken samen met Lennart Datema. G.S.S.V. Donitas en J&L Uitzenden gaan de samenwerking aan om flexibele (bij)banen aan te bieden voor de leden van de volleybalvereniging. In ruil voor de uitingen van J&L Uitzenden binnen de club dragen wij bij aan de kas. Voor elk uur dat jij werkt, supporten wij de club! 

Daarnaast zijn wij veldsponsor tijdens het toernooi Donitas Open; het openingstoernooi na de lange zomerstop!

Even voorstellen

G.S.V.V. Donitas

Donitas is de grootste én gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen. Met circa 450 leden is het geel-blauwe G.S.V.V. Donitas de grootste van Nederland. 29 teams komen uit op alle niveaus van vierde klasse tot en met Topdivisie. Zowel heren 1 als Dames 1, de vlaggenschepen spelen in respectievelijk de Eerste divisie en in de Topdivisie.

Donitas staat bekend om een gezellige, saamhorige en sportieve sfeer met een studentikoos karakter. Wat resulteert in (top)sport combineren met het sociale aspect. 

Meer weten over G.S.S.V. Donitas? Lees hier verder.

&

J&L Uitzenden

Sinds 2008 zijn wij al actief in de uitzendwereld met een specialisme in de Horeca. Toen nog onder de noemer Prima Personeel. Sinds 2018 zijn Jasper en Lennart aan het roer van het bedrijf en hebben er ingrijpende veranderingen plaatsgevonden. Een verhuizing naar de Steentilstraat, midden in het centrum van Groningen i.c.m. een aantal nieuwe systemen zoals een planningsapp is J&L klaar voor de toekomst. 

Momenteel zenden wij naast horecapersoneel ook kandidaten uit in de logistiek een schoonmaak. Met een poule van ruim 300 uitzendkrachten  waarin het grootste gedeelte bestaat uit studenten in de leeftijdscategorie 18 t/m 25 jaar is het werken bij J&L Uitzenden altijd een feestje. 

Hier lees je hoe het precies werkt bij J&L Uitzenden.

Werken bij J&L Uitzenden

Jasper Jongeneelen en Lennart Datema helpen je graag verder met een flexibele (bij)baan. We werken met een app (Clevergig). Hierin vragen we diensten uit waar jij zelf kunt bepalen wanneer je werkt. Ideaal dus in te plannen naast je studie.

Wat voor werk kun je zoal gaan doen? J&L Uitzenden is actief in de horeca, logistiek en schoonmaak. Zie jij jezelf al biertjes tappen op een festival of tijdens een wedstrijd van FC Groningen? Of werk je liever in een restaurant, hotel of golfbaan? Ook hebben we vaak schoonmaakdiensten op vakantieparken beschikbaar.  Meld je direct aan en plan een sollicitatiegesprek in.

Ps. Wist je dat je ook kan werken met je vrienden, teamgenoten of huisgenoten? Zo wordt het werk écht een feest!

Start vandaag, steun de club én cashen maar!