ONS WERK IS...

Bijbaan Groningen

Ben jij op zoek naar een bijbaan in Groningen? Als student is het prettig om ook een baan naast je studie te hebben. Zo heb je namelijk meer geld om te sparen of om aan leuke dingen te besteden. Wanneer jij ook op zoek bent naar een bijbaan Groningen, ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Als uitzendbureau horeca Groningen helpen wij jou graag aan een baan die goed op jouw wensen aansluit. Wij hebben ons in een aantal sectoren gespecialiseerd, namelijk in de horeca, de logistiek en de schoonmaaksector. Daarnaast bieden we ook seizoensgebonden bijbanen aan.

Solliciteer je bij ons voor een bijbaan in Groningen? Dan duurt het over het algemeen nooit lang voordat we een passende baan voor je hebben gevonden. Bij ons beslis je zelf welke uren je werkt en bovendien keren we jouw loon wekelijks uit. Dat is wel zo prettig als je een bijbaan hebt! Zo krijg je namelijk aan het eind van iedere week het geld uitgekeerd waar jij recht op hebt. Het resultaat van je werkzaamheden zie je op deze manier al zeer snel.

Wil je snel een bijbaan in Groningen? Neem dan contact met ons op voor een sollicitatiegesprek! Indien je benieuwd bent naar wat wij je allemaal te bieden hebben, raden we je aan om verder te lezen.

Vacatures Groningen

Bij J&L Uitzenden hebben we altijd verschillende vacatures in Groningen openstaan. Zo duurt het nooit lang voordat je een passende baan gevonden hebt. Om een leuke bijbaan te vinden kun je dus onder het kopje vacatures op onze website kijken. Wanneer je dat hebt gedaan, kun je op de sector klikken waarin je graag aan de slag wilt. Op die manier wordt het eenvoudiger om een baan te vinden die goed op jouw wensen en kwaliteiten aansluit.

Wij hebben ontzettend veel vacatures Groningen openstaan. Wil jij graag aan de slag in de horeca? Of lijkt het je prettiger om in de schoonmaaksector te werken? Ook als je een baan in de logistiek wilt of tijdens evenementen wilt werken vind je bij ons vast en zeker een passende baan. Ben jij benieuwd of we ook geschikte vacatures Groningen voor jou hebben? Bekijk dan ook zelf eens de vacatures. Met een beetje geluk heb je al snel een leuke bijbaan in Groningen gevonden.

Vind je het lastig om te bepalen welke bijbaan in Groningen nu het best bij je past? Ook in dat geval kun je contact met ons opnemen. Wij zijn erg goed in het koppelen van opdrachtgevers aan mensen die graag aan de slag willen. We vinden daarom vast en zeker ook een baan die goed bij jou past.

Studenten bijbaan

Een bijbaan student is natuurlijk altijd prettig. De meeste studenten hebben het niet breed en moeten daarom geld bijlenen. Als je een bijbaan voor studenten neemt, dan heb je meer te besteden. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om te sparen of om minder te lenen. Redenen genoeg dus om naar een studenten bijbaan in Groningen op zoek te gaan! Die bijbaan heb je al snel gevonden als je solliciteert bij J&L Uitzenden. Wij bieden vacatures voor verschillende branches aan. Wij zijn erin gespecialiseerd om werknemers te koppelen aan de vacatures die het best bij ze passen. Vandaar dat we ook voor jou waarschijnlijk snel een passende baan gevonden zullen hebben.

Flexibele bijbaan Groningen

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan Groningen? Bekijk dan bijvoorbeeld eens onze horeca vacatures Groningen. Ook in andere sectoren bieden we echter flexibele bijbanen aan. Hoe een flexibele bijbaan er bij ons uitziet? Wij betalen je wekelijks uit, maar daarnaast plan je ook eenvoudig de uren in die je wilt werken. Een flexibele bijbaan gezocht? Dan solliciteer je dus bij J&L Uitzenden! Wij kunnen niet wachten om voor jou op zoek te gaan naar een passende baan.

Solliciteer je bij ons voor een flexibele bijbaan? Dan plannen we als eerst een sollicitatiegesprek met je in. Tijdens dit sollicitatiegesprek zullen we ook meer over onze eigen werkwijze vertellen. Zo krijg je een goed beeld van hoe we bij J&L Uitzenden te werk gaan. Kom je bij ons werken? Dan vragen we je om een kopie van je bankpas en je identiteitsbewijs. Zo beschikken we over de juiste gegevens om je wekelijks uit te kunnen betalen. En ook die wekelijkse uitbetalingen horen bij een flexibele bijbaan! Heb je nog vragen over een bijbaan bij J&L Uitzenden? Neem dan contact met ons op.

PERSOONIJK CONTACT?

Lennart Datema

Lennart Datema

l.datema@jenluitzenden.nl
0615342135

Neem contact op