J en L uitzenden logo uitzendbureau Groningen, uitzendbureau, Groningen, bijbaan groningen, bijbaan, groningen, horeca groningen, horeca

Groningen – Vandaag is het zo ver: De officiële start van J&L Uitzenden! Sinds mei 2018 staan Lennart Datema en Jasper Jongeneelen aan het roer en vandaag treden ze hier officieel mee naar buiten. J&L Uitzenden gaat de werkzaamheden Prima Personeel Horeca met een nieuwe frisse focus voortzetten.

J&L Uitzenden werkt met dezelfde uitzendkrachten met dezelfde systemen bij dezelfde opdrachtgevers tegen dezelfde voorwaarden. Alleen doen ze dit vanaf vandaag onder een nieuwe naam, met nieuwe website vanaf een nieuw adres.

Zoals de slogan zegt: “Ons werk is jouw baan”, gaan Lennart en Jasper zich inzetten om te bemiddelen bij de leukste bijbanen, evenementen en full time functies. Via dit medium wilt J&L Uitzenden jou op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en ander nieuws.

Voor meer informatie over deze verandering is het mogelijk om de website te bezoeken op https://jenluitzenden.nl, per mail naar info@jenluitzenden.nl of telefonisch.

 

 

  • Share

leave a Comment